0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Yves Saint Laurent L'Homme Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent L'Homme Eau de Parfum Парфумована вода
2 953 грн
Yves Saint Laurent L'Homme Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
3 091 грн

Yves Saint Laurent L'Homme Eau de Parfum: чарівність і спокуса

 

Чоловічі парфуми від Yves Saint Laurent – це завжди актуально та стильно, а чоловіча лінія L' Homme традиційно вважається одним із найяскравіших сучасних трендів класу « люкс».

Не дивно, що новинка YSL L ' Homme Eau de Parfum викликала непідробний інтерес у світі парфумерії: її прем'єра була дуже очікуваною, а після презентації видання отримало однозначне визнання як серед шанувальників бренду, так і серед професіоналів. Майстрам будинку Ів Сен Лорана вдалося так ефектно поєднати деревні та цитрусові, пряні, лавандові та землісті акорди, що їхня мелодія виявилася особливо п'янкою, що тягне до себе і респектабельною.

Новий парфум, як і його флагман, уособлює той особливий чоловічий шарм, яким славиться марка YSL, а також респектабельну привабливість, що дозволяє миттєво розташовувати до себе всіх, хто вдихне цей густий, коньячний, фужерний запах.

Відмінний вибір для осінніх та зимових вечорів, які ви проведете, насолоджуючись життям.

Трохи історії

 

Нова варіація сучасної класики YSL L' Homme у форматі насиченої, виразної та стійкої парфумованої води була презентована у 2022 році.

Тепер легендарний парфум Yves Saint Laurent L' Homme випущений і в максимальній концентрації Eau de Parfum – насичений, шлейфовий, кружлячий голови аромат для справжніх чоловіків, які вміють відпочивати гідно, смакуючи кожну мить.

Недарма парфум має настільки реалістичний відтінок коньяку – саме з цим божественним напоєм асоціюється запах цього твору.

Флакон отримав традиційну для цієї колекції форму циліндра із шестикутною кришкою контрастного відтінку металік.

Це вже 24-те видання в чоловічій лінійці L'Homme , яка захоплює своєю різноманітністю стилем. І хоча флагман колекції був представлений порівняно недавно, у 2006 році, кількість його варіацій, безперечно, вражає – ви неодмінно визначите серед них свого фаворита!

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Yves Saint Laurent L'Homme Eau de Parfum ви зможете швидко та за демократичною ціною.

 

Аромат коньячного фужера.

Композиція стартує тонізуючою цитрусовою свіжістю соковитого гіркого апельсина та терпкого, благородного бергамоту. Зухвалий старт змінюється аристократичним серцевим акордом, складеним з елегантних по-чоловічому кольорів – розслаблюючої, балансуючої лаванди, що звучить у повній гармонії з ментолово-квітковою геранню.

Однак особливо вражає база, адже саме її тема звучить як центральна і відіграє тут головну роль: теплим акордом, що п'янить, наповнюють простір лікерні акценти коньяку на божественній деревній базі з димно-землистого ветиверу, смолистого кедра і унікальної ноти Infusion de Bois de? бочок, у яких витримується цей п'янкий, зігріваючий напій.

Якщо вам імпонує такий парфумерний напрямок, вам варто купити Yves Saint Laurent L'Homme Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande!