0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Wood On Fire

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Wood On Fire Парфумована вода
69 грн
99 грн
Акція
-30%
Montale Wood On Fire Парфумована вода (тестер)
100ml
2 686 грн
3 160 грн
Акція
-15%

Montale Wood On Fire – полум'я вашої душі!

 



Парфуми Montale – це завжди вогонь! Ці аромати відрізняються приголомшливою композицією, чудовою стійкістю, хвилюючим і чуттєвим шлейфом – такі парфуми завжди набувають щирих компліментів. Але новинка Wood On Fire – це щось особливе, вона неймовірно ефектна, сповнена експресії, у неї незрівнянна енергетика – і цей смолоскип може стати вашим, висвітлюючи ваше життя та притягуючи до нього яскраві події, неординарних людей, незабутні враження!

Парфум зачаровує грою своїх теплих дотиків, наповнюючи простір навколо гарними деревними та димними акордами, де дорогоцінний уд прикрашений нюансами ванілі та пудри, а фужерна свіжість – привабливою силою амбри.

Це ідеальний вибір вечірнього аромату для холодного сезону: восени та взимку він не просто зігріє – запалить реальність навколо, огорне своїм теплом та світлом, привнісши у ваше життя цілий феєрверк емоцій!



Трохи історії

 

Прем'єра 2021 року, «Дерево у вогні», - один із найяскравіших парфумів нішевого бренду Монталь, який вирізняється неповторним східним колоритом завдяки своєму засновнику П'єру Монталю. Французький парфумер ціле десятиліття провів в арабських країнах, вивчаючи всі тонкощі та секрети орієнтального мистецтва приготування пахощів, він складав парфуми для арабських шейхів, а потім привіз свій безцінний досвід до Європи і створив бренд, який став своєрідним місточком між ольфакторними традиціями Сходу і Заходу.

Сріблястий корпус флакона створений за унікальною технологією, що дозволяє зберігати запах незмінним роками. Почасти через це, а почасти – завдяки унікальним формулам пояснюється фірмова стійкість і насиченість парфумерії цього бренду, в портфоліо якого вже півтори сотні видань.

Вся колекція Монталь представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Montale Wood On Fire, будучи впевненими у справжності парфумів.

 

Усі відтінки вогненної стихії


Вогонь – тепло і світло, і він же несе в собі небезпеку та неприборкану силу. Який образ вам захочеться створити з цим ароматом – вирішувати лише вам, але могутні чари цієї композиції безперечні.

Вона з перших секунд зачаровує солодко-бальзамічними деревними тонами дорогоцінного уда - культового дерева східної парфумерії, чий унікальний шарм органічно доповнений приголомшливим димним акордом з тонкими відтінками ванілі.

Деревна тема розкривається й іншими аспектами: східний колорит композиції майстерно підкреслено вершково-кремовими аспектами сандалового дерева, а ветивер привносить свої димно-шоколадні тони в цю приголомшливу тему.

Тепла амброва база дарує чуттєвість та сексуальність фіналу цього твору і робить шлейф аромату просто чарівним.

Якщо у вас чудові плани на вечір, втілити їх яскраво та експресивно дозволить вам цей темпераментний аромат. Варто придбати Montale Wood On Fire в інтернет-магазині La Grande – і ваш образ набуде тієї незабутньої харизматичності, перед якою встояти просто нереально!