0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Fantastic Basilic

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Fantastic Basilic Парфумована вода
1 818 грн
2 190 грн
Акція
-17%
Montale Fantastic Basilic Парфумована вода (тестер)
100ml
2 888 грн
3 358 грн
Акція
-14%

Montale Fantastic Basilic



 

Парфумерний бренд Montale представляє чудовий весняно-літній аромат Fantastic Basilic, який, немов у калейдоскопі, переливається барвистими відтінками, складаючи візерунок свіжості та радості, вишуканості та прекрасного настрою. Амброві та фужерні, квіткові та цитрусові, пряні та зелені, солодкі тропічні та ванільні акорди зачаровують своєю привабливістю. Парфум освіжає і заряджає яскравими емоціями: він справді фантастичний – пряний, тонізуючий, незабутній і абсолютно не банальний. Відмінне рішення для харизматичних чоловіків та жінок, які прагнуть ефектно підкреслити свою індивідуальність!

Як завжди, зручний та естетичний флакон з особливого сплаву надійно захищає аромат від спотворень через температуру чи сонячне світло – ви зможете взяти його з собою навіть у подорож, і насолоджуватися, не відриваючись!



Трохи історії

 

Парфумерний дім Монталь, заснований П'єром Монталем у 2005 році, на сьогоднішній день радий запропонувати своїм шанувальникам близько півтори сотні чудових за якістю та виконанням творів.

Автором композиції Montale Fantastic Basilic став сам П'єр Монталь – талановитий парфумер, який здобув блискучу освіту у Франції, а потім протягом десятиліття відточував майстерність в арабських країнах, створюючи парфумерні композиції для королівських сімей і глибоко вникаючи у старовинні секрети складання східних пахощів.

Результатом цього безцінного досвіду стала власна фірма з виробництва парфумів з «орієнтальним акцентом», м'яко адаптованим до смаків європейської публіки – так народився бренд Montale.

Сріблястий сяючий флакон незвичайної форми виконаний з особливого авіаційного сплаву, що дозволяє зберегти формулу вмісту абсолютно незмінною за будь-яких обставин: це пояснює феноменальну стійкість, експресію і чарівний шлейф парфумерії Монталь.

Вся колекція представлена Монталем, включаючи ефектні новинки, наявна в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Montale Fantastic Basilic ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Фантастичний базилік!


Головна тема композиції, запашний солодко-пряний базилік у всьому його чудовому різноманітті відтінків відкривається з перших миттєвостей. Його яскравий аромат гармонійно доповнений стиглою спокусою соковитих груш та тропічним колоритом плодів кумквату.

У «серці» твору пахнуть екзотичні солодкі квіти франжіпані та туберози – це справжня спокуса, перед якою наша воля безсила: вона розслаблює, утихомирює та сповнює блаженством.

Завершується твір смолисто-солодкими тонами бензоїну у поєднанні з карамельною зеленню бобів тонка.

Якщо вам потрібен аромат для літніх щасливих днів, важко придумати що-небудь краще, ніж купити Montale Fantastic Basilic в інтернет-магазині La Grande!