0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic Grey

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic Grey Туалетна вода
894 грн
Новинка
Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic Grey Туалетна вода (тестер)
100ml
813 грн
Новинка

Lagerfeld Classic Grey - ідеальний стиль від культового бренду Karl Lagerfeld!



 

Один із найстильніших законодателів мод сучасності, Карл Лагерфельд, представляє нове втілення прекрасного смаку, яке напевно стане трендовим: елегантний та стриманий Lagerfeld Classic Grey підкорить усіх естетів, що тонко відчувають красу!

Вишукане поєднання деревних, фужерних та пудрових тонів ідеально звучить у міжсезоння, восени та навесні. Гарний аромат з гідністю підтримує ваш імдж респектабельної та шляхетної людини.

У тому ж напрямі створений і флакон - він не просто сучасний і вишуканий, але і відрізняється цікавим дизайнерським рішенням, що дозволяє зручно користуватися парфумом: у нього кришка-кільце, що інтригує, - незвичайне рішення в стилістиці хайтек!

Відмінна ідея для подарунка тому, хто має смак і здатний цінувати аристократичні іміджеві аксесуари.



Трохи історії

 

Парфумерна історія бренду почалася в 1975 році, коли кутюр'є Карл Лагерфельд вперше замислився про те, щоб доповнити свої приголомшливі колекції одягу гідними їх парфумами – адже й дорогоцінні камені потребують належної оправи!

До співпраці завжди запрошувалися лише найкращі парфумери. Так, новинка 2022 року – робота чудового майстра Alexis Dadier. Твір був натхненний одним із шедеврів марки «Лагерфельд Класік» - бестселером 1978 року, одним із ранніх парфумів, які принесли славу парфумерії цієї марки. Проте нове століття диктує свої стандарти краси – і видання «Класік Грей» повністю відповідає уявленням про елегантність, які властиві нашому часу. У той же час він має всі переваги флагманського твору.

Флакон повторює оригінальну форму першого видання, проте набув шляхетного сіро-сталевого відтінку.

Оригінальна парфумерія від Карла Лагерфельда представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Karl Lagerfeld Classic Grey можна за дуже приємною ціною.

 

Усі відтінки сірого...


Цей колір недарма вважають еталоном елегантності, адже він такий багатозначний – немов недомовленість, що звучить голосніше за слова, немов таємничий туман, за яким відкриваються дивовижні перспективи!

Передати парфумерними фарбами цю приголомшливу картину майстру вдалося з перших миттєвостей - в якості старта він вибрав вишукане поєднання аристократичних нот лаванди і лавра, доповнених м'яким акцентом лісового горіха.

Після прелюдії вступає чудове деревне «серце» композиції – тут чудово передані відтінки дуба і кедра.

Завершується звучання вершково-кремовим відтінком сандалового дерева та стильним акцентом дубового моху в чарівній хмаринці ванілі.

Якщо вам імпонує такий витончений стиль, варто купити Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic Grey в інтернет-магазині La Grande: він, безсумнівно, прикрасить вашу колекцію!