0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Frapin 1270 Frapin Extreme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Frapin 1270 Frapin Extreme Парфумована вода
173 грн
Новинка
Frapin 1270 Frapin Extreme Парфумована вода (тестер)
100ml
2 915 грн
Новинка

Frapin 1270 Frapin Extreme

 



Один із найстаріших брендів світу, аристократичний французький модний дім Фрапен, презентує нову сторінку своєї історії, наповнену найяскравішими і теплішими спогадами, якими так приємно буде насолоджуватися в кришталевій прохолоді осіннього повітря, в сезон зимових свят і навесні.

Новий парфум Frapin 1270 Frapin Extreme – більш насичена та експресивна версія флагманського бестселера цього бренду. Аромат, що огортає деревними та фруктовими, солодкими та ванільними, квітковими та зеленими, свіжими та фужерними, бальзамічними та тропічними акордами, стане ідеальним вечірнім аксесуаром, що підкреслює розкіш вашого образу. Калейдоскопом його відтінків так захоплююче милуватися, а його стійкість і зігріваючий, п'янкий шлейф - те, чим ви сповна насолодитеся в майбутньому холодному сезоні.



Трохи історії

 

Ефектний флакон, прикрашений гравіюванням фамільного герба, своєю формою нагадує коньячну пляшку – а його вміст схожий своїм сонячним відтінком на цей п'янкий напій. І це не дивно, адже саме шляхетні коньяки випускає сімейство Фрапен із 1270 року!

Саме в 13 столітті предки сучасних правовласників марки оселилися у Шаранта – мальовничому регіоні Франції, де почали вирощувати виноград, створюючи унікальні напої. Як це часто буває з успішними брендами, з часом сфера їх інтересів розширювалася, і в 21 столітті сюди додалася й чудова високоякісна парфумерія, класом не нижча від фірмових коньяків. Для цього директором парфумерного спрямування Девідом Фроссаром до співпраці були запрошені талановиті сучасні майстри.

Автором композиції Frapin 1270 Frapin Extreme став Jеrоme Epinette – творець таких бестселерів, як Bal d'Afrique Byredo, Cedre Atlas Atelier Cologne та Sensual Orchid Laurent Mazzone.

Новинка, що вийшла 2022 року, продовжила ідею знаменитого парфуму «1270», представленого брендом одним із перших, 2010-го. Чудовий флакон дозволить зробити вам цей парфум прикрасою своєї колекції або приголомшливим подарунком для тих, хто вміє цінувати задоволення цього життя. Парфуми представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Frapin 1270 Frapin Extreme ви можете за найдемократичнішою ціною.

 

Максимум насолоди…


Композиція відкривається принадним фруктово-цитрусовим акордом, складеним із солодких тропічних нот ананаса, соковитого зеленого яблука, трохи терпкого бергамоту та ароматної смоли елемі із співзвучним йому цитрусовим відтінком.

Центральна деревна кедрова нота доповнена п'янким акцентом ароматного вина. Вона ефектно обрамлена медовими пахощами жасмину самбак і оксамитом троянд.

Завершується твір чарівною насолодою бобів тонка і ванілі на вишуканій основі дерева гуаяк з його приємним квітковим підтоном. Фінальний штрих пачулів дарує твору свій особливий шарм.

Кому б ви не шукали парфум – стильній жінці чи респектабельному чоловікові, ідея купити Frapin 1270 Frapin Extreme в інтернет-магазині La Grande буде чудова для справжніх гедоністів – поціновувачів земних насолод!