0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Issey Miyake L'Eau D'Issey pour Homme Eau & Cedre

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • i

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

1 457 грн
Новинка
Issey Miyake L'Eau D'Issey pour Homme Eau & Cedre Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Issey Miyake L'Eau D'Issey pour Homme Eau & Cedre

 



Шанувальники деревних ароматів отримали чудовий подарунок – цієї осені так приємно порадуватиме себе стильним, тонким ароматом від Issey Miyake, який підкреслить вашу елегантність та чудовий смак!

Японська витонченість і вишуканість аромату L'Eau D'Issey pour Homme Eau & Cedre підкорює з першої миті своїми гармонійними деревними і фужерними, землисто-пачулевими і теплими пряними акордами.

Він стане вашим улюбленим аксесуаром на весь теплий сезон - свіжість лісового струмка подарує вам прохолоду, а кедрова респектабельність стане універсальною візитною карткою, доречною як в офісі, так і поза ним - у подорожі, на прогулянці, на приємній для вас особистій зустрічі.



Трохи історії

 

Ісея Міяке називають найвідомішим японцем у світі – і точно зіркою першої величини у світі моди. Його фешн-історія почалася в 1970 році, коли дизайнер-початківець і модельєр з Хіросіми заснував власну студію. Успіх до цього яскравого таланту прийшов швидко – на початку 80-х він уже експонував свої колекції одягу в Парижі, а з 1992 року бренд Ісея Міяке випускає парфумерію.

У серпні 2022 року його не стало, але світ моди Ісея Міяке – витончений, нетривіальний, фантазійний і водночас функціональний – залишиться трендом на багато десятиліть.

Парфумерія Ісея – це, перш за все, такі бестселери, як L'eau d'Issey для чоловіків та жінок та чоловіча лінійка Nuit d'Issey. Для їхнього створення запрошувалися талановиті сучасні парфумери – так автором композиції Issey Miyake L'Eau D'Issey pour Homme Eau & Cedre стала майстер Marie Salamagne. Вона відома своїми чудовими роботами: Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain, So Elixir Bois Sensuel Yves Rocher та шедевральним Black Opium Yves Saint Laurent, де вона виступила співавтором.

Лаконічний флакон із абсолютно прозорого скла підкреслює настрій чистоти, а кришка виготовлена із натуральної деревини кедра, яка є головною темою твору.

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Issey Miyake L'Eau D'Issey pour Homme Eau & Cedre ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Прохолода кедрового лісу


Цей деревно-фужерний парфум має гарне та багатогранне звучання, майстерно досягнуте невеликою кількістю нот.

Композиція відкривається бадьорим пряним акцентом кардамону, який звучить дуже сприятливо.

Провідним акцентом став чудовий кедр, представлений тут виключно харизматично - він підкреслює мужність і не несе нічого зайвого.

Завершує враження фінал, де димно-деревний, землистий акорд ветиверу прикрашений чуттєвим нюансом пачулів.

Якщо вам імпонує тонкий смак представників японської парфумерної школи, вам неодмінно варто купити Issey Miyake в інтернет-магазині La Grande!