0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cartier Rivieres de Cartier Insouciance

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cartier Rivieres de Cartier Insouciance Туалетна вода (тестер)
100ml
2 740 грн
Cartier Rivieres de Cartier Insouciance Туалетна вода
Немає у наявності

Cartier Rivieres de Cartier Insouciance – річка блаженства!



Один із найромантичніших і хвилюючих сучасних парфумів бренду Cartier – втілення безтурботності, релаксу та невимушеності, чудова композиція Rivieres de Cartier Insouciance. Вона огорне вас шармом фіалкових та ірисових, пудрових та деревних, фруктових та солодких акордів, налаштовуючи на хвилю насолод.
Аромат натхненний річкою як втілення людських емоцій. Є річки плавні та спокійні, є бурхливі, гірські, повні експресії. Річки – як люди, кожна – зі своїм характером, і осягнути їх допоможе нам вивчення власної природи. Саме красі та гармонії зовнішнього та внутрішнього світу й присвячена колекція «Ріки Картьє» - Rivieres de Cartier, частиною якої є і це чудове видання.
Флакон відрізняється прозоро-червоним градієнтним дизайном і виглядає дуже стильно, він грає відблисками, немов добре оброблений дорогоцінний камінь - бренд Картьє справжній експерт у подібній розкоші!



Історія створення



Однією з найкрасивіших колекцій парфумерії від ювелірного будинку Картьє є чарівна абсолютно гармонійна лінія «Ріки Картьє» (Rivieres de Cartier). Презентація трилогії відбулася в 2021 році: до неї увійшли твори «Розкіш» - Luxuriance, «Радість» – Allegresse, а також «Безтурботність» – Insouciance.
Автором композиції Cartier Rivieres de Cartier Insouciance стала провідний парфумер будинку Картьє Матільда ​​Лорен, яка створила вражаючу колекцію творів – понад 60 видань, серед яких такі шедеври, як La Panthere, Declaration, Carat, Eau de Cartier, Baiser Vole, Pasha de Cartier. Ці парфуми зробили марку знаменитою не тільки у світі ювелірних прикрас, а й у сфері парфумерного мистецтва.
«Ріки Картьє» представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Cartier Rivieres de Cartier Insouciance та решту хітів бренду, який уже третє століття, з 1847 року, є символом розкоші, елітарності та приналежності до вищого класу – світу luxury. Парфумерія Картьє тематично пов'язана з колекціями коштовностей або найвидатнішими прикрасами даного бренду, і багато ароматів присвячені культовим виробам модного дому, відданими шанувальниками якого є найбагатші і найвідоміші люди планети: королі та герцоги, бізнесмени та політики, кінозірки та актори. Дозвольте і ви собі цю розкіш!



Недбала краса та чарівна спонтанність!



Композиція захоплює красою поєднання фруктових, квіткових та деревних нот. Всі вони втілюють собою щедрі дари природи, її головні скарби, які вона підносить людям, щоб зробити їхнє життя справді прекрасним.
Першими ви відчуєте спокусу солодким калейдоскопом фруктів - привабливих, смачних, радісних!
У «серці» твору пахнуть оксамитові, пудрові квіти – ніжні, делікатні, витончені іриси та фіалки – символи гармонії.
Завершується аромат елегантним акордом деревних нот, який зробить звучання багатогранним, об'ємним, глибоким, наче велична ріка насолод.
Якщо вам імпонує такий настрій парфуму, варто придбати Cartier Rivieres de Cartier Insouciance в інтернет-магазині La Grande!