0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cartier Rivieres de Cartier Allegresse

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cartier Rivieres de Cartier Allegresse Туалетна вода (тестер)
100ml
2 838 грн
Cartier Rivieres de Cartier Allegresse Туалетна вода
Немає у наявності

Cartier Rivieres de Cartier Allegresse: річка радості!



Модний дім Cartier представив унікальну колекцію «Ріки Картє», до якої увійшли три видання, що розкривають для нас красу однієї з найємніших і найглибших стихій – води як втілення гармонії природи. Аромати цієї лінії пропонують нам зазирнути всередину себе, як у дзеркало, осмислити свої емоції, відчути все різноманіття їх відтінків. Перша композиція Rivieres de Cartier Allegresse присвячена емоції радості та її кольоровому образу – енергії сонячного жовтого!
Ці вайби чудово передані зеленими та цитрусовими, фужерними та пряними, квітковими, деревними та фруктовими акордами, які малюють у вашій уяві потік чистої води, що сяє у променях сонця і похитує на хвилях квітку туберози, занесену вітром. Вдивляючись у ці води, ви наповнюєтеся радістю і споглядаєте своє щасливе обличчя – запам'ятайте його таким: ви можете завжди повернути собі цей безтурботний стан, просто вдихнувши цей чарівний аромат!



Історія створення



Парфумерна історія відомого ювелірного бренду почалася в 1981 році, коли знаменитий і шановний у всьому світі ювелірний будинок вирішив доповнити свою блискучу скарбницю ще одним видом розкоші - парфумами, без яких навіть найдосконаліший образ не може бути завершеним!
Дім Картьє відомий справді чудовими творами: Declaration, Eau de Cartier, La Panthere, Must de Cartier, Pasha de Cartier.

Колекція «Ріки Карте» була представлена ​​у 2021 році як трилогія, до якої увійшли видання Luxuriance, Insouciance і, звичайно ж, сяюча радістю Cartier Rivieres de Cartier Allegresse.

Автором композиції стала Матільда ​​Лорен, офіційний парфумер компанії Картьє, яка створила для її «ароматного портфоліо» понад шістдесят творів.
Гарний флакон витягнутої форми виглядає чудово у своєму прозоро-жовтому, наче сонячне світло, відтінку. Інші флакони колекції також пофарбовані в кольори, що передають настрій ароматів усередині них: респектабельна Luxuriance має зелений відтінок, а експресивна Insouciance – червоний.
Вся колекція Rivieres de Cartier та інші бестселлери бренду представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Cartier Rivieres de Cartier Allegresse можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Потік сонячного світла



Композиція іскриться і переливається життєрадісними, оптимістичними цитрусами, які миттєво піднімають настрій: ноти бергамоту та петітгрейну звучать витончено, легко та світло.
У «серці» композиції пахне прекрасна тубероза, чий молочно-вершковий аромат такий хвилюючий і солодкий. Їй вторить вишуканий мотив гіацинту - витонченого, трав'янисто-квіткового.
Завершується твір стильним фруктово-терпким ароматом запашного листя чорної смородини.
Якщо вам імпонує такий світлий, сонячний настрій, який дарує вам парфум, неодмінно варто купити Cartier Rivieres de Cartier Allegresse в інтернет-магазині La Grande – і насолоджуватися цим ароматом, що робить життя чудовим і радісним!