0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dupont Dupont pour Homme Limited Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dupont Pour Homme Limited Edition Туалетна вода
Немає у наявності
Dupont Pour Homme Limited Edition Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Dupont Pour Homme Limited Edition – нова версія класики

 

Модний дім Дюпон представив сучасний варіант свого класичного бестселера Dupont Pour Homme у форматі Limited Edition . Флакон отримав більш легкий дизайн – а звучання – кришталеву свіжість: саме те, що потрібно мешканцям мегаполісу для насичених та енергійних днів весняно-літнього сезону. Де б ви його не провели - в офісі або в подорожі, неодмінно скористайтеся шансом надати своєму іміджу сучасний шик, навіть якщо віддаєте перевагу класиці.

Парфум має у своєму розпорядженні чудове поєднання цитрусових і пряних, фруктових і деревних акордів, маючи особливу чарівність, яку аромат повною мірою подарує і вам!

Трохи історії

 

З цього видання у 1998 році почалася парфумерна історія бренду ST Dupont, який прославив своє ім'я раніше чудовим асортиментом предметів розкоші – запальничок та сигар, ручок та запонок, гаманців та ділових портфелів. Багато десятиліть поспіль цей модний будинок високо тримав планку якості та престижу – цей рівень був заданий ще за засновника Сімона Тіссо-Дюпоне, французького промисловця, який з 1884 року був офіційним постачальником Les Grands Magasins du Louvre.

Через сто років з'явилася і парфумерія від легендарного бренду: автором першої композиції Dupont Pour Homme став Gerard Anthony, і успіх її був просто приголомшливим: на багато десятиліть цей парфум забезпечив собі титул ікони стилю для респектабельних чоловіків зі смаком. Окремим фірмовим нюансом став флакон, що закривається, наче брендова запальничка Дюпон.

Через двадцять років, у 2018, було випущено ювілейне лімітоване видання Dupont Pour Homme Limited Edition , що надихає розкішшю та свіжістю, більш лаконічною формулою та сучасним звучанням.

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Dupont Pour Homme Limited Edition ви можете із гарантованою справжністю.

 

Квінтесенція елегантності та стилю

Нова варіація шедевру зустрічає вас кришталевою, холодною чистотою цитрусів і спецій: тут з'єдналися іскристий соковитий лимон, освіжаючий лист м'яти і прохолодні прянощі.

У «серці» парфуму вас підкорить гармонія поєднання ароматного зеленого яблука та темпераментного гостро-пряного імбиру на ефектній деревній підкладці хвої смолисто-бальзамічного кедра.

База також захоплює красою відтінків дерева: тут ви відчуєте вершково-кремові тони сандалу та квіткові переливи деревини гуаяку, прикрашені чуттєвою пряною темою почул.

Якщо вам потрібен аромат-натхнення, який майстерно підкреслить вашу чарівність, вам неодмінно варто купити Dupont Pour Homme Limited Edition в інтернет-магазині La Grande - він стане ідеальним доповненням вашого життя, допомагаючи створювати актуальні образи.