0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Ombre Leather Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

4 871 грн
5 664 грн
Акція
-14%
Tom Ford Ombre Leather Parfum Духи (тестер)
6 752 грн
7 851 грн
Акція
-14%

Tom Ford Ombre Leather Parfum - влада природного магнетизму

 

Шкіряні парфуми вважаються найстильнішими та найскладнішими у світі ароматів. Вперше вони з'явилися у 16 столітті, коли люди почали ароматизувати тонкі шкіряні рукавички для балів, а у знайомому нам вигляді парфумів запахи шкіри прийшли лише наприкінці 19 століття. Пік їхньої популярності прийшов ще через сто років, і зараз цей напрямок знову в тренді. Модний дім Tom Ford не міг залишитися осторонь цієї теми – і його парфуми, присвячені шкірі, справді чудові і відомі всьому світу: «Тосканська шкіра» та «Біла замша» цього бренду – одні з найкращих шкіряних ароматів у світі.

Ось чому нове видання Ombre Leather Parfum було зустрінуто шанувальниками із захопленим передчуттям – і воно виправдало очікування! Глибокий, багатогранний, потужний, чуттєвий парфум у максимальній концентрації призначений для осені та зими – вечорів, свят та особливих подій, які він, безперечно, прикрасить. Його шкіряно-анімалістичні та деревні, озонові та білоквіткові, акватичні та пудрово-ірисові, тютюнові та димні акорди подібні до прекрасної музики талановитого композитора – вони сповнені експресії, і водночас відкриті для імпровізацій – з кожним вашим образом і кожним своїм володарем він вступає в особливі відносини та взаємодіє індивідуально.



Трохи історії

 

Першим виданням Ombre Leather стала флагманська версія 2016 року з легендарної колекції Private Blend, в якій шкіряний акорд був прикрашений озоновими нюансами фіалкового листя. Слідом за нею у 2018 році розкішна шкіряна тема була прикрашена пахощами білих квітів та пряного кардамону.

Автором усіх цих видань була талановита Sonia Constant (Соня Констан), яка у 2021 році вирішила надати нові грані шкіряної розкоші, презентувавши новинку у насиченій варіації Parfum. Її родзинкою стала ароматна тютюнова нота в обрамленні пудрового оксамиту квітів.

Ефектний флакон знову з'явився перед нами у дизайні Total Black з розкішною шкіряною текстурою та лаконічною білою табличкою.

Усі «шкіряні» та багато інших видань одного з найстильніших сучасних брендів із США ви знайдете в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Tom Ford Ombre Leather Parfum так легко – на це піде всього кілька хвилин!

 

Тільки для вибраних!



Парфум вступає чарівною нотою фіалкового листя, яке дарує композиції одночасно озонову свіжість і вишукану бархатистість зелені. Шарм цієї ноти чудово відтінює нюанс ароматної деревини кедра.

У центрі композиції чарівний жасмин самбак огортає вас своєю романтичною аурою, а корінь ірису привносить елегантну бархатистість.

У фіналі головна нота темної, потужної шкіри звучить на всю міць свого природного шарму, гармонійно доповнена дорогим тютюном. Стильний тандем грунтується на розкішній деревній основі, що надає твору глибину і стійкість.

Якщо вам належить розкішний вечір, сповнений чуттєвих насолод, якщо ви вмієте насолоджуватися красою кожного моменту - вам неодмінно варто купити Tom Ford Ombre Leather Parfum в інтернет-магазині La Grande, адже цей парфум немов створений саме для вас!