0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Ylang in Gold Edition Speciale

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Ylang in Gold Edition Speciale Парфумована вода (тестер)
100ml
4 497 грн
5 229 грн
Акція
-14%
M. Micallef Ylang in Gold Edition Speciale Парфумована вода
Немає у наявності

M. Micallef Ylang in Gold Edition Speciale – запах золота !

 

Дизайнерська парфумерія – це завжди розкіш. У виданні M. Micallef Ylang in Gold Edition Speciale Чудово все: красивий і стильний дизайн, незвичайна, креативна концепція і головне - незрівнянний аромат, який зачаровує своїм дорогим і чуттєвим звучанням. Він зачаровує красою поєднання деревних та ванільних, кокосових та пудрових, квіткових та цитрусових, лактонних, теплих пряних та солодко-тропічних акордів.

Це справді дорогоцінна прикраса для ваших особливих днів і вечорів, які ви захочете зафіксувати у своїй пам'яті як найдорожчі для себе. Ви зможете сповна насолодитися сяйвом своєї пишності та водоспадом компліментів, які ви заслужили завдяки вишуканому смаку та бездоганному вибору парфуму!

Історія аромату

 

Одна з найкрасивіших колекцій парфумерного будинку M. Micallef , ексклюзивна лінійка Jewel, у 2022 році поповнилася спеціальним виданням свого найбільш блискучого твору – яскравого, подібно до сонячного світла, «Золотого Іланг» - Ylang in Gold . Вперше цю композицію було представлено у 2012 році – і ось тепер нас захоплює ювілейне видання до десятиліття шедевра.

Парфум є вінцем творіння двох талановитих парфумерів – творця бренду Джеффрі Ньюмана та художниці-дизайнера Мартіни Мікаллеф. У 90-х роках ця творча пара зустрілася в Каннах, де Мартіна володіла б'юті-салоном. Їхній союз виявився не лише романтичним, а й неймовірно успішним у творчому та діловому плані: тандем став випускати унікальну селективну парфумерію в оформлених Мартіною Мікаллеф флаконах. Свою «Ювелірну» колекцію художниця прикрасила 24-каратним золотом – кожен флакон є твором дизайнерського та ольфакторного мистецтва.

Зараз у портфоліо бренду 165 парфумів, і «Золотий Іланг» – справжній діамант серед них. Він наче наповнений сонцем, переливається екзотичними акцентами і поміщений у лаковий білий флакон, декорований золотими пластиночками. Чудова ідея для подарунка жінці, від якої наче виходить сяйво краси!

Новинку вже доступна в Україні: купити M. Micallef Ylang in Gold Edition Speciale в Україні можна в інтернет-магазині La Grande, який зібрав найяскравіші прем'єри парфумерного світу.

 

Чисте золото від M. Micallef

Ця східно-квіткова композиція набуває сонячного, соковитого акорду цитрусових нот, прикрашених елегантним ароматом вишуканої герані. Однак, незважаючи на всю красу, він лише прелюдія до головної теми твору – солодкого аромату тропічного скарбу – абонг-ілангу, привабливого та чуттєвого настільки, що він по праву вважається одним із найсильніших афродизіаків у світі. Його гармонійно доповнює сандала – екзотична деревина із запахом, немов у східній казці – солодкувато-кремовим, ніжним і схильним до релакс.

Завершується враження гурманським акцентом кокосу з його м'яким південним шармом, багаторазово посиленою м'якою та ніжною чарівністю ванілі.

Якщо ви віддаєте перевагу флорієнтальному напряму в парфумерії і вагаєтеся, чи піднести аромат – чи дорогоцінну прикрасу, з'єднайте дві мрії в одну: варто купити M. Micallef Ylang in Gold Edition Speciale в інтернет-магазині La Grande – і ви неначе доторкнетесь до сяйва справжньої розкоші!