0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Valentino Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy Туалетна вода
89 грн
Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy Туалетна вода (тестер)
100ml
3 842 грн
Новинка
Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy Набір (туалетна вода 50 мл + туалетна вода 15 мл)
Немає у наявності

Valentino Uomo Born в Roma Coral Fantasy незабутній вечір в Римі

 



Поринути в чудову атмосферу величного Вічного Міста, освітленого останніми променями заходу сонця, відчути перші дотики оксамитової італійської ночі дарує вам шанс ця стильна деревно-фужерна композиція Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy. Нова версія популярного сучасного аромату «Народжений у Римі» переносить вас на вечірні вулиці, під покрив неба, химерно пофарбованого гранатово-червоними сонячними відблисками світла, що заходить, і вкритого таємничим покривалом темряви, що змінює його. Попереду неповторний вечір із чарівною супутницею або приємною компанією, і ваш шарм на максимумі, адже трендовий парфум в італійському стилі допомагає створити ефектний образ.

Він привертає увагу виразним, чуттєвим поєднанням фужерних і пряних, фруктових і тютюнових, солодких і пачулевих, лавандових, деревних та цитрусових відтінків – справжній калейдоскоп парфумерних нот, яким хочеться насолоджуватися нескінченно – як і цим чудовим вечором!



Історія аромату

 

Прекрасна парфумерна сага про пишність міста, яке по праву є скарбницею європейської історії, почалася в 2019 році, коли вийшов перший ефектний тандем «Народжених у Римі» для Нього та для Неї. Через два роки з'явився сонячний і солодкий, східно-пряний парний фланкер Yellow Dream, а в 2022-му було представлено і третє видання Coral Fantasy, натхненне божественними римськими заходами сонця парфум.

Творцями чоловічої версії, що вийшла у форматі туалетної води «Коралової Фантазії», стали парфумери Nicolas Beaulieu, співавтор Bad Boy Le Parfum Carolina Herrera, а також Jean-Christophe Herault, відомий бестселерами Aventus Creed та Amazingreen Comme des Garcons.

Безумовно, гарний і ефектний фірмовий стиль флаконів, майстерно огранених і пофарбованих красивим градієнтом від темного гранатово-червоного кольору ночі до м'якого коралового відтінку сонця.

Нове видання знаменитої сучасної новинки від Валентино вже в Україні: жіночу та чоловічу версію ви знайдете в інтернет-магазині La Grande. Купити Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy в Україні ви можете тут з гарантією справжності та за дуже приємною ціною!

 

Фантастичний італійський шарм!


Перед вами шикарний вечірній святковий парфум для незабутніх моментів та гарного відпочинку.

Він відкриває вам свої обійми яскравим та соковитим акцентом червоного яблука, що задає колір та настрій. Його шарм майстерно підкреслить пряним акцентом кардамону та вишуканим цитрусовим нюансом калабрійського бергамоту.

Квіткове «серце» композиції огортає вас шляхетністю лаванди, елегантністю бурбонської герані та м'яким запашними нюансами мускатної шавлії.

Незрівнянний і фінал, де дорогий ароматний тютюн прикрашений чуттєвим колоритом пачулів та димно-шоколадно-деревного ветивера.

Парфум універсальний і гарний для будь-якого сезону, чудово доповнюючи ваш імідж як увечері на побаченнях, так і вдень, коли ви хочете приємно провести час. Вам, безперечно, варто купити Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy в інтернет-магазині La Grande, якщо італійський стиль саме ваш!