0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Soleil the

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Soleil The Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Kenzo Soleil The Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Kenzo Soleil the – щастя кольору сонця…

 



Один із найсвітліших спогадів з минулого – потік сонячного світла у вікна та чарівне перетворення кульки чайного листя на пахучу квітку під впливом киплячої води… Трансформація енергій, передача цілющої сили від Всесвіту до людського тіла, в яке сама природа вдихає ароматне тепло… Kenzo Soleil the ідеально відтворює цю благодатну ауру, що утихомирює за допомогою акордів пудрових ірисів і фіалок, соковитої зелені, хвилюючого мускусу, землістої свіжості.

Твір звучить настільки комфортно та гармонійно, що ідеально сприймається протягом усього року, абсолютно у будь-якій ситуації. Він порадує справжніх естетів, чоловіків та жінок – усіх поціновувачів прекрасного, шанувальників японської витонченості та природної краси.



Історія аромату

2022 року у бренду Кензо вийшла ціла колекція з романтичною назвою «Спогади» - Memory. Сім чудових творів створили найкращі сучасні парфумери світу, надихнувшись найбільш вражаючими моментами життя Кензо Такади, засновника бренду.

Автором композиції Soleil the став парфумер Жером Ді Маріно (Jerome Di Marino) з компанії Takasago International Corporation, який створив для дому Кензо такий успішний парфум, як Kenzo World Power. Також майстер відомий співпрацею з такими парфумерними брендами, як Armand Basi, Burberry, Davidoff, Elie Saab, Emanuel Ungaro, Masaki Matsushima, Paco Rabanne, Ted Lapidus.

Жером Ді Маріно майстерно відтворив картину з пам'яті, наповнену сонячним промінням, що пробивається крізь седзи – фіранки в традиційному японському чайному будиночку. Промені світила наповнюють простір теплом та енергією, а запашний чайний напій дарує цей імпульс вашому тілу.

Купити Kenzo Soleil the в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Золоте світло літнього дня


Композиція відкривається свіжим, трохи терпким, тонізуючим акцентом чаю, гармонійно доповненим тонким деревно-землистим нюансом женьшеньового кореня – цілющого джерела енергії.

Пудровий акорд ірису м'яким оксамитом пестить вашу шкіру, підкреслюючи природну чарівність, огортаючи м'якою розслаблюючою, гармонізуючою хмаринкою.

Витончену, безневинну чуттєвість посилить у вашому образі фінальна нота білого мускусу, чия приваблива сила та природний шарм просто неймовірні.

Весь цей мікс чудово передає атмосферу церемонії насолоди чаєм із женьшенем. Запах дуже привабливий не тільки для шанувальників культурних традицій країни Вранішнього Сонця, а й для європейських та американських поціновувачів творчості дому Кензо, адже йому вдалося поєднати в одному творі традиційні японські символи (чай і женьшень) із класичною імператорською квіткою, що високо цінується на Заході – незрівнянним блакитним ірисом.

Якщо ви хотіли б отримати магію сонячного світла в будь-який момент, вам, безумовно, варто купити Kenzo Soleil the в інтернет-магазині La Grande!