0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Coeur Azuki

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Coeur Azuki Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Kenzo Coeur Azuki Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Kenzo Coeur Azuki - потаємний спогад дитинства

 



Кожен з нас зберігає в затишному куточку душі аромати, які стали дорогими нам у ранньому віці і залишаються щемливими спогадами досі. Мати готує традиційні солодощі до чаю, будинок наповнюється солодким затишком і теплом, запахами випічки, чорносмородинового варення та ванілі… Коли б ви не відчули цей аромат, він огорне вашу душу умиротворенням і гармонією, чіпатиме найтонші струни душі і перенесе у часи, коли ви були абсолютно, безхмарно щасливі.

Kenzo Coeur Azuki налаштовує вас саме на цю хвилю – теплої та зворушливої ностальгії, до якої так солодко вдаватися, хоч би скільки років вам було…

Запахи солодких фруктів та ванільно-рисового тіста – гурманські, з м'якими пряними та лактонними відтінками, просто зачаровують своєю розслаблюючою красою – вдихати це пахощі можна нескінченно…



Історія аромату

 

Засновник бренду Кензо Такада розповів парфумерам, які створили колекцію Memori, про ті миті з минулого, які дорогі його душі, і в той же час є втіленням японських традицій. Сім парфумерів працювали над сімома парфумами, які й склали галерею чудових «Спогадів», що занурюють нас в атмосферу витонченої культури Країни Вранішнього Сонця.

Автором Coeur Azuki стала парфумер Дельфін Лебо (Delphine Lebeau). Вона подарувала світу такий бестселер, як по-італійські чарівний і стильний Fan di Fendi.

На створення цього естетичного парфуму в дусі Японії майстри надихнули національні солодощі моті, які готують з потовчених з цукром бобів адзуки з найсмачнішим чорносмородиновим варенням в якості начинки. Солодкий, гурманський запах, що манить, підкорює з першої ж секунди - не відірватися! Він асоціюється з дитинством засновника бренду Токадо Кензо, яке він провів у чайному будиночку, насолоджуючись цим чудовим ароматом частування, що традиційно подається до церемонії чаювання.

І ця новинка, і вся колекція «Спогадів» вже продається в Україні – купити Kenzo Coeur Azuki в Україні можна в інтернет-магазині La Grande, де пропонуються лише справжні видання провідних брендів світу.

 

Запах, що залишиться з вами назавжди


Підносячи до губ ароматні ласощі, ви насолоджуєтеся спокусливим запахом розварених бобів адзуки, які перетирають із коричневим цукром та начиняють джемом із чорної смородини. Ніжно і солодко пахнуть ваші пальці, м'яко і спокусливо пахне дивовижна кулька частування. Особливу красу надає цьому запаху нотка ванілі та умиротворюючий, лактонний акцент рису.

Так пахне дитинство – і навіть якщо це життя японської дитини, аромат близький і зрозумілий і для мешканців європейських країн: вони високо оцінили цю новинку, створену в кращих традиціях вишуканих та тонких парфумерних шедеврів Південно-Східної Азії.

Якщо вам імпонує цей фруктово-солодкий напрямок, варто купити Kenzo Coeur Azuki в інтернет-магазині La Grande - він ні на мить вас не розчарує.