0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Nuit Tatami

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Nuit Tatami Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Kenzo Nuit Tatami Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Kenzo Nuit Tatami – час мрій та щасливих снів

 



Бренд Kenzo розкриває нам всі свої найпотаємніші таємниці. Колекція «Спогадів» розповість нам про секрети ночі у затишному японському будинку із запахом традиційних матів татами, де так зручно відпочивати, і поєднується з ароматами затишку та свіжим вітерцем з вікна, за яким мерехтять зірки. Nuit Tatami створює навколо атмосферу абсолютного домашнього комфорту і гармонії з навколишнім світом – спокійний, умиротворюючий, схильний до релаксу і мрій аромат. Він – немов досконала мелодія, складена з ванільних та солодких, м'яких пряних та гурманських, мускусних, пудрових та лактонних акордів.

Парфум підходить і чоловікам, і жінкам – це чудове тло для відпочинку, розслаблення, затишного вечора в домашній обстановці або спогадів про ті моменти та місця, де ви були щасливі.



Історія аромату

 

Автором цього твору виступила Карін Дюбрей – на цей парфум надихнув її тонкий, м'який аромат рисової соломи, з якої виготовляються традиційні японські татамі – килимки для відпочинку вдома. Їх періодично змінюють, оновлюючи і використовуючи свіжу соломку - таким чином, татамі ніби живуть і змінюються разом з людиною та її житлом. Кожен мат татамі - немов острівець спокою, на якому ви зможете розслабити тіло і дати можливість душі відправитися в політ на крилах мрій.

Саме цю чудову ауру релаксу постаралася відтворити парфумер за допомогою нот ванілі та амбрети – і в неї це чудово вийшло.

Парфум став частиною колекції Memori - семи чарівних творів, які є не лише найкращими моментами життя засновника бренду Кензо Такади, але і є традиційними японськими цінностями, значущими для кожного жителя країни Вранішнього Сонця. Таким чином, колекція «Спогадів» дає уявлення про всі перлини японської культури.

Парфуми поміщені у прозорі флакони з чистими закругленими контурами – вони чудово передають настрій творів цієї лінії.

Новинки вже доступні в Києві та інших містах України: купити Kenzo Nuit Tatami можна в інтернет-магазині La Grande, де продаються лише оригінали найкращої світової парфумерії.

 

Мрії у нічній тиші


Парфумована вода відкривається ароматом рисової соломи – ніжним, м'яким, солодкуватим, що нагадує запах висушеного на сонці сіна.

Іскорки пряних емоцій, немов зірочки, мерехтять у тиші, переливаючись нотками рожевого перцю.

Завершується мелодія умиротворюючого вечора солодким маревом ванілі у чуттєвій мускусній аурі амбрети – магнетично привабливій та витончено-сексуальній.

Якщо ви хочете отримати в свою колекцію ідеальний аромат для спокійних і умиротворюючих вечорів – немає кращої ідеї, ніж купити Kenzo Nuit Tatami в інтернет-магазині La Grande! Якщо ж ви вибираєте подарунок, що при кожному вдиху нагадує про вас – цей чарівний вечірній парфум також буде чудовий!