0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Reve Lotus

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Reve Lotus Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Kenzo Reve Lotus Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Kenzo Reve Lotus – квіти лотоса та відображення хмар у ставку

 



Нова парфумерна колекція Kenzo «Memori» присвячена найприємнішим спогадам, які торкаються душі, які дорогі серцю кожного, хто цінує і любить японську культуру. Жителі країни Сонця високо цінують щасливі миті, прожиті в минулому – вони готові зафіксувати їх у сьогоденні і нескінченно продовжити в майбутньому. Одним з таких моментів є чарівний спогад про прогулянки біля озера, ідеально гладке дзеркало якого відбиває білі, немов бавовняні, хмари та ніжні білі лотоси, що плавають на воді.

Цей образ чудово переданий у квітковій деревно-мускусній композиції Reve Lotus, яка створює навколо вас витончену флористичну ауру з чуттєвими мускусними, пудровими, хвилюючими, прохолодними акватичними, свіжими озоновими, шляхетними деревними і спокусливими солодкими акордами.

Парфум стане чудовим супутником ваших найсвітліших і найгармонійніших днів теплого сезону: композиція актуальна з весни і до осені. Вона створена у форматі унісекс та однаково гарно доповнює образи як жінок, так і чоловіків.



Історія аромату

 

Творець бренду Кензо віддає данину своїм японським корінням і занурюється в світ спогадів про дитинство, в якому так багато щасливих миттєвостей, що залишаються в пам'яті назавжди.

Нова лінійка бренду отримала саме таку назву - «Спогади». Вона включає сім казково гарних парфумованих вод в істинно японському стилі. Це стосується не тільки звучання, а й оформлення, яке відрізняється досконалістю простоти.

Композиція була створена у 2022 році парфумером Квентіном Бішем (Quentin Bisch), який подарував світові такі бестселери, як Nomade Chloе, Angel Muse Mugler та Delina Parfums de Marly.

Вся колекція Memori вже представлена і в Україні: купити Kenzo Reve Lotus рекомендуємо в нашому інтернет-магазині La Grande, де на вас чекають лояльні ціни та гарантії справжності всієї представленої тут парфумерії.

 

Спогади про романтичні прогулянки біля ставка


Композиція відкривається свіжим, акватично-озоновим, і в той же час спокусливо-солодким акордом лотоса. Він є яскравим символом японської культури і уособлює гармонію і досконалість всіх сфер вашої особистості і всіх аспектів Всесвіту.

Головна тема чудово доповнена сонячним, весняно-солодким запахом яскравих кульок мімози. Квітковий дует оповитий чарівною чуттєвістю мускусу з його нездоланним, і в той же час м'яким природним магнетизмом, який майстерно підкреслює вашу природну чарівність.

Завершується добуток ефектним поєднанням орієнтального колориту вершково-кремового сандалового дерева та чарівного амброксану, що посилює дію всіх нот цієї композиції.

Якщо вам імпонує японська стилістика парфумерії – спокійна та повна гармонії – ваша колекція, безперечно, має поповнитися цим витонченим парфумом. Варто купити Kenzo Reve Lotus в інтернет-магазині La Grande, - і ви немов наяву опиняєтеся на водній гладі в Країні Сонця, що сходить.