0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Ciel Magnolia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Ciel Magnolia Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Kenzo Ciel Magnolia Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Kenzo Ciel Magnolia - магнолієві небеса ...

 



Ще один дивовижний «Спогад» від Kenzo - романтичний день у саду магнолій, чий п'янкий аромат паморочить голову і забирає уяву в небо. Ciel Magnolia створить навколо вас фантазійний світ абсолютної гармонії, наповнений проникливими акордами жіночної пудри та чуттєвого мускусу, хвилюючих квітів та свіжих цитрусів, шляхетних деревних тонів.

Ця парфумована вода буде чудовим тлом для ваших весняних та літніх днів, створюючи абсолютно реалістичне враження запаху живих квітів – кремово-пудрових, солодких, з легкою кислинкою.

Витончений флакон робить такий парфум чудовою ідеєю для подарунка, який, напевно, припаде до душі справжній жінці, наділеній смаком.



Історія аромату

 

Нова колекція парфумерії під назвою «Спогади» (Memori) була представлена брендом Кензо у 2022 році. Він ніби віддає данину своїм японським корінням і передає у ольфакторних образах усі ті запахи, які асоціюються з національними цінностями. Увійшла до цієї лінії і чарівна магнолія, запаморочливий запах якої створює романтичну атмосферу і дарує справжню насолоду всім, хто тонко відчуває красу.

Автором композиції став відомий сучасний майстер-парфумер Квентін Біш (Quentin Bisch), відомий завдяки таким бестселерам, як Angel Muse Mugler, Nomade Chloе, Delina Parfums de Marly та Very Good Girl Carolina Herrera.

Парфум поміщений у прозорий мінімалістичний флакон із вмістом найніжнішого рожевого відтінку: дизайн дуже точно передає витончену суть цього твору.

Нова колекція «Спогадів» вже представлена в Україні: купити Kenzo Ciel Magnolia легко та швидко в інтернет-магазині La Grande, де гарантовано оригінальні аромати запропоновані за найдемократичнішими цінами.

 

Романтика у японському стилі


Перша нота, яку ви почуєте – квіткова магія магнолії, прекрасної та жіночної. Вона звучить так природно, ніби ви знаходитесь в саду магнолієвих дерев, вдихаючи запах цих квітів звідусіль, прикрасивши ним своє волосся, тримаючи в руках пелюстки і вбираючи шкірою цей пудрово-кремовий солодкий аромат з легкими цитрусовими тонами.

Це враження ще більше посилює мускус, що вносить ноту м'якої чуттєвості, що огортає вас аурою ніжності та бажання.

Базою парфуму служить по-східному чарівний сандал - його солодкувато-кремова деревина звучить в абсолютній гармонії з головною темою магнолій.

Якщо у вас теж є романтичні спогади, вам, безумовно, варто купити Kenzo Ciel Magnolia в інтернет-магазині La Grande - він асоціюватиметься з найпроникливішими моментами вашого життя. Всім поціновувачам японського стилю в парфумерії – ніжного, ненав'язливого та вишуканого, «Магнолієве небо» також стане чудовим подарунком!