0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Poudre Matcha

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Poudre Matcha Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Kenzo Poudre Matcha Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Kenzo Poudre Matcha - чайний будиночок, оповитий трояндами...

 



Пробудити спогади про найпроникливіші та найромантичніші миті, що залишилися у вашій пам'яті, дозволить Kenzo Poudre Matcha – витончена японська ніжність, тонізуюча та освіжаюча мелодія мускусних та пудрових, ванільних та фужерних, рожевих, пряних та солодких нот. Весна та осінь у компанії цього аромату стануть для вас незабутніми, а враження, якими будуть пронизані ці дні, ви захочете залишити у своїй душі назавжди.

Приємний, ненав'язливий, витончений квітково-зелений денний парфум стане улюбленим супутником чоловіків та жінок з тонким смаком.



Історія аромату

 

2022 подарував нам яскраву і багатогранну прем'єру від японського парфумерного дому Кензо: була презентована чудова колекція Kenzo Memori, що означає «Спогади». До неї увійшли сім дивовижних видань у вишуканій східній стилістиці – це м'які, тонкі, легкі твори, які підкреслюють чарівність своїх власників, не затьмарюючи їх. Парфуми колекції присвячені найбільш традиційним для Японії ольфакторним нотам: це кедр і магнолія, лотос і східні солодощі, рис і пудрові іриси, і, звичайно ж, освіжаючий і тонізуючий мате-чай, який був втілений в композиції Poudre Matcha.

Все це – найбільш значущі спогади з минулого, які запали вам у душу настільки, що стануть частиною сьогодення та майбутнього.

Автором новинки став талановитий парфумер Jean-Christophe Herault. Він відомий такими виданнями, як Florabotanica Balenciaga та легендарний Aventus Creed.

Надзвичайно цікавий і дизайн флаконів колекції «Спогади» – прозоре овальне скло таїть чарівний вміст пастельних тонів, що не відволікають від головного – сприйняття самого аромату.

Придбати Kenzo Poudre Matcha в Україні ви можете вже зараз: парфумована вода представлена в інтернет-магазині La Grande, де світові ароматні прем'єри завжди з'являються серед перших.

 

Чайна церемонія в обрамленні квітів


Твір відкривається насиченим освіжаюче-тонізуючим акцентом чаю мате - прохолодним і вишуканим, деревно-трав'янистим, трохи гіркуватим із солодким післясмаком. Ви ніби опинилися в чайному будиночку японського саду, оповитого трояндами – саме вони стали темою центрального акорду - тендітні та надзвичайно романтичні.

Завершується композиція принадними, спокушаючими мускусно-ванільними переливами: тут чуттєвість майстерно пов'язана з ніжністю.

Якщо вам подобається японський парфумерний стиль – витончений та вишуканий, наче акварельний – цей флакон неодмінно має опинитися у ваших руках, адже саме для вас він і створений! Варто купити Kenzo Poudre Matcha в інтернет-магазині La Grande - і ви опинитеся в Країні Сонця, що сходить, і сповна насолодитеся її чайними церемоніями - основою японської культури.