0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Antonio Banderas The Antonio Banderas Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Antonio Banderas The Icon Eau de Parfum Парфумована вода
655 грн
Новинка
Antonio Banderas The Icon Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
788 грн
Новинка
Antonio Banderas The Icon Eau de Parfum Дезодорант – спрей
150ml
301 грн
Новинка

Antonio Banderas The Icon Eau de Parfum

 



Нова версія «Ікони стилю» від Антоніо Бандераса підкорить вас своїм істинно чоловічим магнетизмом – привабливою силою тієї харизми, яка дарована долею лише обраним. Це вони досягають успіху в будь-яких обставинах, їх прихильної уваги домагаються оточуючі, до їхньої авторитетної думки всі прислухаються. Підкреслити цю унікальність здатний лише особливий парфум - Antonio Banderas The Icon Eau de Parfum. Він підкорює серця ефектними переливами свіжо-пряних та фужерних, деревних та амбрових, лавандових та цитрусових, шкіряних, мускусних та бальзамічних акордів.

Це гарне поєднання ідеальне для холодного сезону: парфум актуальний восени, взимку та навесні як на денних урочистостях, так і на вечірніх побаченнях та ділових зустрічах.



Історія аромату

 

Красень Антоніо Бандерас, який, як ніхто інший, знає про те, що означає бути іконою стилю, в 2020 році випустив знаковий чоловічий парфум «Ікона», що втілює успіх і владу, елегантність і привабливість істинно чоловічого шарму.

Парфум так вписався в сучасні тренди ароматів і мав такий успіх у своєму сегменті, що через два роки, в 2022, з'явилося нове видання в цій колекції – однойменний твір, виданий у форматі парфумованої води. Це більш насичена, яскрава, вечірня версія флагманського парфуму. Він більше не строгий і діловий - це респектабельний і сповнений чарівності красень, який відпочиває в приємній компанії друзів або своєї прекрасної супутниці.

Заслуговує на компліменти і фірмовий стиль флаконів – масивне темне скло в новому варіанті глянсово-чорне, розкішне, привабливе. Прямокутний корпус прикрашений фірмовою емблемою бренду та витриманий у традиційному лаконічно-елегантному стилі.

Обличчям нового видання знову став приголомшливий Маріо Касас, який представляв і флагман колекції. Актор знявся у рекламі разом із власником бренду Антоніо Бандерасом – неймовірний чоловічий дует, перед яким немислимо встояти! Саме Бандерас запросив Касаса до свого фільму «Літній дощ», який відкрив йому історію успіху, і тепер цих двох талановитих людей пов'язує ще один аспект творчості.

Купити Antonio Banderas The Icon Eau de Parfum найлегше і найприємніше інтернет-магазині La Grande, де новинка вже з'явилася у продажу за найбільш прийнятною ціною.

 

Стиль життя – успіх!


Композиція відкривається виразним тріо цитрусово-терпкого, з деревними нотками бергамота, запашного бальзамічно-смоляного ялівцю та темпераментного пряного чорного перцю.

Цьому старту органічно вторить центральний акорд, де панує елегантна, шикарна замша, гарно доповнена шляхетністю лаванди та харизматичним деревним теплом кипарису.

Завершується враження солодко-смолистим акцентом бензоїну в чуттєвому дуеті з лабданумом на базі розкішного ветивера, що переливається відтінками дерева, диму та темного шоколаду.

Якщо ви віддаєте перевагу деревно-фужерному напрямку і шукаєте гідний парфум для особливих моменті, вам , безумовно, варто купити Antonio Banderas The Icon Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande!