0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Rose D'Amalfi

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Rose D'Amalfi Парфумована вода
8 779 грн
Новинка
Tom Ford Rose D'Amalfi Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Rose D'Amalfi

 



Один із найвідоміших і трендових парфумерних брендів світу, чудовий Tom Ford, як завжди, зумів вразити своїх шанувальників красою свого нового твору. Здавалося б, чи можна створити щось досконаліше на тему троянд, ніж вже відомий світу бестселер Cafе Rose цього бренду? Том Форд доводить, що це, безумовно, так: у 2022 році він презентував одразу три «трояндові» твори, красою яких ви можете насолодитися прямо зараз, розпочавши знайомство із найвитонченішого з них. Чарівність аромату Rose D'Amalfi виткано з акордів троянд і мигдалю, з відтінків пудри та цитрусів, ванільно-горіхових та солодких фруктових нюансів із вкрапленнями м'яких прянощів.

Парфумована вода буде актуальна навесні, влітку та восени – це чудова денна прикраса для ваших найромантичніших днів.



Історія аромату

 

Ця витончена троянда, призначена для теплих, романтичних весняних та літніх моментів, з'явилася у лютому 2022 року – її прем'єра була присвячена дню всіх закоханих. Це один з найкрасивіших і жіночних витворів парфумерного бренду Тома Форда.

Новинка стала частиною нової колекції Private Rose Garden – зібрання їх трьох творів, присвячених чарівним трояндам з різних куточків світу, що символізують любов, романтику та красу у всьому різноманітті її відтінків.

"Троянди Альмафі" оспівують середземноморські мальовничі ландшафти однойменного курортного містечка поблизу Салерно, де на узбережжі вирощуються квіти для створення парфумерних композицій італійських майстрів. Запаморочливий запах квітів поєднується тут із тонкими нотами свіжих цитрусових плодів, якими славиться ця місцевість.

В оформленні витриманий фірмовий стиль флаконів, а вміст «Троянди Альмафі» відрізняється найніжнішим світло-рожевим відтінком юності та невинності.

Нова парфумована вода вже у продажу в Україні, купити Tom Ford Rose D'Amalfi в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ціни на продукцію цього модного бренду є найбільш демократичними.

 

Чарівні троянди італійської Рів'єри


Квітково-фруктова композиція відкривається барвистим акордом цитрусів – терпкого підбадьорливого бергамота та сонячного індійського мандарину в обрамленні пряних іскорок рожевого перцю, що надає темпераменту та південного колориту.

У «серці» твору ніжно пахне делікатна, бархатиста троянда. Її характер чудово переданий відтінком парфуму у флаконі – він такий самий витончений і тендітний.

В якості базових нот було обрано трохи гіркуватий елегантний мигдаль, оповитий п'янкими солодощами квітів геліотропу.

Цей аромат підійде справжнім поціновувачам троянд та італійського парфумерного колориту. І якщо ви хочете зробити ефектний подарунок, вибираючи тренд літа, вам, безперечно, варто купити Tom Ford Rose D' Amalfi в інтернет-магазині La Grande! Виробник пропонує цей парфум як для жінок, так і для чоловіків з розвиненим естетичним смаком, які обожнюють подорожувати.