0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Mon Guerlain L'Essence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Mon Guerlain L'Essence Парфумована вода
50ml
3 004 грн
3 493 грн
Акція
-14%
Guerlain Mon Guerlain L'Essence Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Mon Guerlain L'Essence – нова класика від Guerlain!

 



Всі шанувальники класичного, істинно французького аромату Mon Guerlain можуть насолодитися нещодавно презентованою яскравою новинкою – літньою, солодкою, щасливою та безтурботною! Східно-квітковий парфум Mon Guerlain L' Essence малює в нашій уяві сонячний пляж на тропічному острові, де пахнуть екзотичні фрукти та квіти, а сонце просто плавить пісок під ногами! Відпочиньте в тіні, розгойдуючись у шезлонгу, прикрасьте своє волосся квітами франжіпані, усміхніться променисто - і огорніть себе ароматом, який притягне сотні компліментів!

Він подарує вам чудовий літній настрій, вдихне нотку свіжості, і в той же час збереже елегантний і жіночний генетичний код теми лаванди і ванілі, якою прославився перший Мон Герлен. Квіткові та тропічні, пудрові та лактонні, фужерні та пряні тони парфуму напевно отримають відгук у вашому серці.

Прекрасний вибір для відпустки, яка буде справді незабутньою! Якщо ж ви поки що будуєте плани на відпочинок, аромат прикрасить їх своїм колоритом, зробивши мрію реальністю!



Історія аромату

 

Творцями новинки стали провідні парфумери бренду – Тьєррі Вассер та Дельфін Джелк (Thierry Wasser та Delphine Jelk). У 2022 році вони запропонували на улюбленій багатьма класичній базі колекції «Мій Герлен» цей літній настрій, який вже зараз, просто на очах, стає бестселером, адже він призначений саме для літнього сезону!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів новинки – елегантний і абсолютно французький, з ніжним, жіночно-рожевим вмістом.

Купити Guerlain Mon Guerlain L' Essence в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього найстарішого паризького бренду, перші аромати якого підкорили світ ще в 1860 році, а потім, протягом півтора століття, ставали все досконаліше.

Лінія «Мій Герлен» уперше з'явилася у 2017 – вона відкрилася однойменним ароматом, який миттєво завоював серця шанувальників по всьому світу. Зараз колекція налічує вже півтора десятки фланкерів цього чудового парфуму!

 

Флорієнтальна есенція жіночності

 

Паризький характер цього аромату відчувається з перших миттєвостей: важко уявити щось вишуканіше і елегантніше, ніж витончений дует лаванди і бергамота.

У «серці» парфуму панує вже зовсім інший настрій: аристократка із французької столиці вирушила у відпустку на залитий сонцем тропічний пляж і насолоджується солодко-вершковим ароматом екзотичних квітів франжіпані. Цю тему продовжує чарівний, романтичний акцент солодкого, медового жасмину самбак.

Завершується враження ніжною магією ванілі із кремовою деревиною сандалу з його м'яким східним колоритом.

Якщо вам подобається «Мон Герлен», не проґавте щасливого випадку – можливості продовжити свою колекцію цим дивовижним літнім виданням вашого фаворита! Якщо ж мова йде про подарунок - це також чудова ідея: купити Guerlain Mon Guerlain L'Essence в інтернет-магазині La Grande буде вірним вибором, адже у нас найлояльніші ціни!