0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Noctambule

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Noctambule Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Givenchy Noctambule Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Givenchy Noctambule – чари ночі…

 

Північ міняє світ, вона пробуджує наші приховані сторони, відкриває всю глибину нашої чуттєвості. Саме так діє і чарівний парфум Givenchy Noctambule , ім'я якого перекладається настільки ефектно - "Нічна прогулянка". Він інтригує своїми неординарними відтінками оксамитової троянди сентіфолії та вудового дерева – це класичний східний дует, прикрашений ефектними відтінками дорогої шкіри та лісової зелені.

Парфум стане чудовою вечірньою прикрасою для побачення чи чарівного відпочинку у приємній компанії близьких друзів чи респектабельних колег. Перетворіть цю зустріч на незабутню подію одним натисканням на флакон, аромат з якого підкорить оточуючих за мить!

Історія аромату

 

La Collection Particuli?re – одна з найновіших і найексклюзивніших парфумерних ліній французького модного будинку, заснованого століття тому графом Юбером де Живанші. Аромати бренду випускаються з 1957 року, і завжди це незмінно високий рівень якості, бездоганний стиль та справжня паризька таємниця!

У 2022 році було презентовано одразу три дивовижні видання – теплих, харизматичних парфумів східного та деревного напряму. Автором творів стала талановита та перспективна майстер-парфумер Ane Ayo.

Новинка, як і інші видання цієї колекції, поміщена в розкішний призматичний флакон, що просвічує димно-рожевим вмістом усередині. Він чудово відбиває глибинну сутність парфуму, натхненням для створення якого стала стовпчаста, неймовірно ароматна троянда сентифолія. Її зібрали травневим ранком вручну - ось чому пахощі цієї квітки просто неймовірно!

Запах цієї троянди в поєднанні з багатогранним деревним мотивом дарує відчуття важкого вечора в будуарі або прогулянки пізньої ночі в рожевому саду - все залежить від того, куди поведе вас ваша уява!

Нова трилогія парфумів вже доступна в Україні - купити Givenchy Noctambule ви можете в інтернет-магазині La Grande, де продаються лише оригінальні провідні бренди світу.

 

Нічна прогулянка удвох

Твір захопить вас чуттєвою, яскравою прелюдією - з перших миттєвостей вступає чарівна троянда з Грасса - найромантичнішого квіткового району Франції, що надихає всіх парфумерів країни. Темпераменту та яскравості вступу додадуть пряний рожевий перець та запашний кумін.

«Серце» твори наповнене свіжою, колкою зеленню папірусу, що підкреслює східний колорит усієї композиції.

Але особливо чудовий фінал, де нас підкорить багатогранний вдовий акорд, що поєднує в собі міць деревного мотиву, респектабельність шкіряних відтінків і привабливість солодких смолистих півтонів.

Вам, безумовно, варто купити Givenchy Noctambule в інтернет-магазині La Grande, якщо вам до душі східно-квіткові аромати, якими хочеться прикрасити незабутні вечори осінньо-зимового сезону!