0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Antonio Banderas Blue Seduction Wave for Men

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Antonio Banderas Blue Seduction Wave for Men Туалетна вода (тестер)
100ml
798 грн
Новинка
Немає у наявності
Новинка

Antonio Banderas Blue Seduction Wave for Men

 



Романтик та підкорювач сердець Antonio Banderas знає, як провести ідеальну відпустку: далечінь хвиль манить справжнього чоловіка, стаючи мрією на місяць – чи все життя. Втіленням привабливої глибини та прохолоди, прихованої потужності та енергії стала харизматична туалетна вода Blue Seduction Wave for Men – найкращий аксесуар цього літа! Вона обсипає вас цитрусовими бризками, спокушає фруктовими нотками, огортає шармом деревної бази - чудовий літній аромат, який буде вашим вірним супутником у подорожі або в моменти романтичних побачень.

Море стане спокусою для вас, вашою фантазією, якій судилося здійснитися – станьте ближче до мрії і подаруйте собі насолоду цієї свіжої, тонізуючої туалетної води!



Історія аромату

 

У 2007 році світ був підкорений яскравою, харизматичною парфумерною новинкою від одного з найвідоміших кіноакторів сучасності – володаря неймовірного чоловічого шарму Антоніо Бандераса. Лише одного імені цієї зірки світової величини було достатньо, щоб парфум від створеного ним бренду набув популярності, але його видання виявилося ще й дуже вдалим у професійному плані. Аромат припав до душі безлічі чоловіків, а ще більше – жінкам і дівчатам, які були готові йти за володарем такого приємного запаху хоч на край світу.

Не дивно, що з моменту прем'єри колекція поповнилася ще 15 фланкерами, до того ж традиційним став випуск нових парфумів ефектною парою – для Нього чи Неї.

Новинка 2022 року присвячена морській стихії, і навіть дизайн її флакона говорить нам про це: чарівні переливи градієнтних відтінків океанської сині внизу утворюють рельєфний малюнок хвиль всередині флакона.

Це відмінний вибір в якості подарунка справжньому чоловікові у літньому сезоні! Купити Antonio Banderas Blue Seduction Wave for Men в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де продаються лише справжні твори провідних брендів світу.

 

Занурюючись у хвилі романтики...


Прохолодна хвиля освіжаючого, тонізуючого цитрусового акорду зустрічає вас, немов повітря приморського узбережжя, вкритого гаями лимона та бергамоту. Соковите зелене яблуко абсолютно гармонійно вливається в цей дует, привносячи зухвалий фруктовий шарм.

Після такого енергійного вступу слідує елегантний центральний акорд, що поєднав у собі стильний терпкий акцент запашної чорної смородини та соковитої ревеневої кислинки з пряним ароматом зелені мускатної шавлії.

Завершує враження мужня кедрова база, прикрашена чуттєвими переливами пачулів та природного афродизіаку – мускусу.

Якщо вам потрібна справжня «жива вода», яка вдихне енергію океану у ваш імідж, ідея Antonio Banderas Blue Seduction Wave for Men в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!