0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Deep Leather

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Deep Leather Парфумована вода
100ml
2 080 грн
Angel Schlesser Deep Leather Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Angel Schlesser Deep Leather

 

Цю осінь треба провести лише у його обіймах! Неймовірний шарм цієї парфуми Deep Leather від престижного іспанського бренду Angel Schlesser підкорює серця з перших миттєвостей зустрічі, огортаючи м'якими дотиками ванільних та шкіряних, цитрусових та фужерних, тварин та пряних тонів.

Шикарний і сексуальний, цей унісексовий аромат стане незрівнянним аксесуаром для перспективного вечора, який ви плануєте провести, насолоджуючись суспільством прекрасної жінки або елегантного чоловіка. Буде доречний він і на заході у респектабельній та приємній компанії колег чи друзів. Статусний, розкішний, стійкий та виразний запах створює вам надзвичайно привабливий імідж, прикрашаючи як неординарних леді, так і стильних сучасних джентльменів.

Парфум ідеально звучить саме восени, багатство відтінків якої так співзвучне цій чудовій композиції. Хороший він і взимку - вечірній, принадний, що привертає до себе будь-кого, кому пощастить вдихнути це диво.

Трохи історії

 

Іспанський парфумерний будинок Angel Schlesser традиційно дарує своїм шанувальникам справді якісні та надзвичайно стильні твори – красиві та звучні, з характерною експресією, що запам'ятовуються і тому завжди трендові.

Саме таким стало і це нове видання рідкісного шкіряного напряму – Deep Leather . Воно було представлено у 2020 році як продовження колекції Les Eaux d'Un Instant Absolut, до якої увійшли ще три приголомшливі твори – флорієнтальний рожевий аромат Sublime Rose, деревно-пряний Sensual Patchouli та солодкий тютюново-ванільний Opulent Vanilla. Усі чотири парфуми – осінньо-зимові вечірні розкішні видання, що дозволяють насолоджуватися життям у всіх найприємніших для вас проявах.

Автором трьох з цього квартету композицій, включаючи і Angel Schlesser Deep Leather, став талановитий майстер Hamid Merati-Kashani, який співпрацює також з такими знаменитими марками, як Carolina Herrera, Jean Paul Gaultier, Parfums de Marly, Valentino та Yves Saint Laurent.

Оригінальні парфуми цього бренду, а також усіх провідних парфумерних та косметичних марок світу представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Angel Schlesser Deep Leather ви можете за найприйнятнішою вартістю.

 

Насолоджуйтеся розкішшю сповна…

Твір освіжає для початку іскристими цитрусовими тонами шляхетного бергамота - трохи терпкого, деревно-оксамитового.

Його змінює головна тема шикарної дорогої шкіри - вона звучить неймовірно респектабельно, роблячи ваш образ глибоким та неординарним.

Завершує враження вишукана ваніль - вона притягує до себе і спокушає м'яким шлейфом, що обволікає.

Красивий чорний флакон з глянсового скла елегантно прикрашений золотистою кришкою та індигово-синьою табличною назвою – відмінний вибір для подарунка або поповнення особистої колекції.

Якщо вам імпонує шкіряний парфумерний стиль, рішення купити Angel Schlesser Deep Leather в інтернет-магазині La Grande буде одним із найкращих цієї осені!