0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Karl Lagerfeld Karl Rome Divino Amore

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld Karl Rome Divino Amore Парфумована вода
1 016 грн
Новинка
Karl Lagerfeld Karl Rome Divino Amore Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Karl Lagerfeld Karl Rome Divino Amore – божественне кохання, яке дарує благословення…

Італійський модний будинок Karl Lagerfeld розповідає дуже особисту історію культового кутюр'є у своїй чудовій композиції Karl Rome Divino Amore. Багато років поспіль Карл жив у Римі на вулиці з дивовижною назвою «Божественне кохання» (Divino Amore), насолоджуючись неймовірною красою Вічного міста, що сяє охряними і золотими відтінками будинків на тлі яскравої синяви небес. І саме цю чарівну атмосферу він майстерно передав у своїй новій композиції, названій на честь пам'ятної адреси.

Чарівність старовинного Риму передано акордами цитрусів та білих квітів, зелені та свіжих прянощів, підкорює шармом фужерних та деревних нот.

Стійкий аромат із хвилюючим шлейфом стане вашим фаворитом у весняному сезоні, коли його звучання особливо гарне. Втім, стильна парфума прекрасна і в інший час – як і Вічне місто Рим!

Історія аромату

Творець бренду Карл Лагерфельд вважає Рим одним зі своїх улюблених місць на Землі – протягом довгих років він жив тут кілька місяців, насолоджуючись величною старовинною архітектурою, вражаючою історією і тим особливим духом харизматичної Італії, яким захоплюється весь світ.

Прекрасній столиці він присвятив своє парфумерне творіння 2022 року, що вийшло в рамках колекції Places By Karl Lagerfeld. У її творах прославляються улюблені куточки планети, які Великий Карл надавав перевагу протягом усього свого колоритного життя: Нью-Йорк і Гамбург, Париж і Токіо знайшли тут свої парфумерні втілення.

У 2022 році продовженням колекції став парфум, присвячений священному Риму. Авторами композиції стали талановиті сучасні майстри Emilie (Bevierre) Coppermann та Pierre-Constantin Gu?ros.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль лаконічних флаконів з автографом маестро.

Придбати Karl Lagerfeld Karl Rome Divino Amore в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише оригінальна продукція цього культового італійського бренду, що диктує закони парфумерної моди всьому світу з 1975 року.

Бережи мене, моє кохання…

Цей чарівний деревний квітково-мускусний аромат зустрічає вас типово італійським акордом цитрусів, де змішалися квіткові ноти неролі, зелень петітгрейну, сонячні тони апельсина і чарівна гіркуватість бігардії (гіркого апельсина).

«Серце» твори захоплює магією білих квітів, де в дивовижному, витонченому букеті зібрано жасмин, царствена орхідея і романтичний флердоранж (квіти апельсинового дерева).

Завершують враження вершково-деревні тони сандала, що став базовою нотою для ніжних і неймовірно чуттєвих переливів кристалізованої амбри та мускусу – природних арофдізіаків, які спокушають з першої миті.

Вам, безумовно, варто купити Karl Lagerfeld Karl Rome Divino Amore в інтернет-магазині La Grande, якщо вам хочеться насолодитися увагою та компліментами сповна.