0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Ebene Fume

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Ebene Fume Парфумована вода
5 280 грн
6 139 грн
Акція
-14%
Tom Ford Ebene Fume Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tom Ford Ebene Fume - п'янкий дим ебенового дерева

 

Всі, хто знає та любить парфуми американського бренду Tom Ford цінують їх за розкішне, глибоке звучання, насиченість палітри, стійкість, виразність, наявність ефектних акцентів. Саме таким є і Ebene Fume – аромат диму ебенового дерева – багатогранний та нескінченно цікавий, що дарує справжню естетичну насолоду всім, хто цінує ексклюзивні видання східно-деревного спрямування.

Вдихаючи цей запах, ви з перших секунд розумієте, чому саме цей парфум став володарем нагороди The Fragrance Foundation Awards 2022 у номінації Perfume Extraordinaire of the Year. Це справді не просто аромат, а подія з великої літери, чудовий експресивний перфоманс, гідний звання події року.

Він підкорює серця химерним змішанням деревних і амбрових, димних і бальзамічних, пряних, фужерних і шкіряних акордів, що зливаються в неймовірну мелодію, якою хочеться насолоджуватися нескінченно.

Традиційно, твір призначений і чоловікам, і жінкам – справжнім поціновувачам естетики і краси.



Трохи історії

 

Американський бренд вишуканої парфумерії вперше заявив про себе у 2006 році, коли відомий дизайнер та кінорежисер Том Форд вирішив відкрити також і світ ароматів. І це не дивно, адже він обдарований неймовірно щедро: Том Форд – володар звання Дизайнера року за версією спілки дизайнерів Америки, мега-успішний менеджер, який свого часу врятував від фінансового краху модний дім Гуччі, і при цьому – неймовірно привабливий чоловік, який входить до число 50 найкрасивіших людей планети, названих модним журналом People.

З 2007 року Ford працює тільки на себе. Він відкрив 49 бутіків у найфешенебельніших столицях світу, і все, що він випускає, відзначено печаткою якості та духом креативності.

Все це сповна відноситься і до чудового парфуму Tom Ford Ebene Fume, головним мотивом якого став дим елітних порід найціннішої деревини у світі – ебенового дерева та пало-санто. І це також у стилі Тома Форда, який завжди працює тільки з найдорожчими інгредієнтами.

Елегантний респектабельний флакон традиційної для бренду форми прикрашений кришкою та табличкою з ебенового дерева. Це чудова ідея для дорогого подарунку!

 

Чари Ебену…



Композиція захоплює з перших же нот, коли димний жар смолисто-бальзамічного ладану з'єднується з чарівним, гіркувато-пряним, з нюансами зелені і троянди ароматом деревини Пало Санто в поєднанні з темпераментним пряним акцентом чорного перцю і м'яким оксамитом листя фіалки.

Потім проявляє себе шкіряна магія, чий природний шарм посилений співзвучним нюансом лабдануму і ніжним романтизмом троянд на вишуканій підкладці з запашної ялівцевої деревини в обрамленні насиченої зелені папірусу.

Завершує враження головна тема – незрівнянне ебенове дерево у дуеті з запашною деревиною гуаяку, огорнуте чарами ароматних смол.

Парфум увійшов до колекції Private Blend, представленої в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Tom Ford Ebene Fume можна за найбільш прийнятною ціною.