0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Allegra Rock'n'rome

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Allegra Rock'N'Rome Парфумована вода
5 917 грн
6 880 грн
Акція
-14%
Bvlgari Allegra Rock'N'Rome Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Allegra Rock'n'rome - Побачення в Римі

 

Італійський бренд, що дарує людям розкіш, чудовий Bvlgari , у своїй новій колекції Allegra розкриває маємо всі аспекти людських радостей. Одним із найяскравіших вражень, безперечно, буде побачення в Римі. Ви п'єте ароматний солодкий лікер на старовинній терасі і посміхаєтесь один одному, дивіться у вічі і бачите там відображення століть – і світло любові людини, з якою готові провести вічність! Аромат Rock ' n ' rome – це химерний мікс солодких фруктів та теплих прянощів, чуттєвої амбри та романтичних кольорів, жіночних лактонних та елегантних пудрових тонів.

Прекрасний вибір для побачень та приємних моментів вашого життя, які захочеться залишити у пам'яті надовго! Парфум ідеально звучить восени, однаково гарно відчувається як вдень, так і ввечері. Втім, в решту сезонів він також доречний і дарує насолоду своїй володарці, яка отримує заслужені компліменти!

Історія аромату

 

Ця колекція від Булгарі – щось особливе! Вона не тільки на всі 100% підтверджує свою назву – «Радість», але й дає простір для творчості, адже крім семи парфумованих вод до неї включено шість есенцій, що підсилюють враження або створюють потрібний вам акцент – сміливо експериментуйте та насолоджуйтесь результатами!

А оформлення лінійки «Алегра» – це просто захоплення, адже кожен флакон виконаний у вигляді спокусливої кольорової цукерки, до якої так і тягнеться рука, щоб наповнити свій світ позитивними емоціями!

Автором колекції є відомий майстер-парфумер Жак Кавальє (Jacques Cavallier), який багато років співпрацює з будинком Булгарі та іншими престижними парфумерними брендами світу.

Купити Bvlgari Allegra Rock'n'rome _ в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає вся колекція цього бренду, який відкриває перед вами всі грані світу розкоші та насолод.

 

Романтична зустріч у Вічному місті

Ця красива, чуттєва флорієнтальна композиція пестить сприйняття соковитим та солодким абрикосовим акордом – яскравим, емоційним та неймовірно спокусливим!

З ним чудово поєднується запаморочливо прекрасний аромат османтусу – медово-фруктового, з нюансами м'якої замші та теплого дерева. Його орієнтальний колорит чудово підкреслюють спеції - пряні, запашні, що зігрівають і підкреслюють ваш темперамент.

Східні ноти яскраво, виразно звучать і у фіналі, де їхні чари підкреслені м'якою насолодою бензоїну на розкішній деревній базі.

Загалом у вас залишається відчуття п'янкого лікеру – саме так діє чарівне поєднання бензоїну та османтусу, а тема Сходу у всьому його пишноті дарує вам відчуття шикарного відпочинку у найприємнішій компанії!

Вам , безумовно , варто купити Bvlgari Allegra Rock'n'rome в інтернет-магазині La Grande, якщо ви цінуєте східно-квіткові аромати і готові подарувати собі насолоду розкішшю, в якій ом Булгарі - справжній експерт!