0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Boucheron Quatre En Bleu pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Boucheron Quatre en Bleu Pour Femme Парфумована вода
Немає у наявності
Boucheron Quatre en Bleu Pour Femme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Boucheron Quatre en Bleu Pour Femme

 

Знаменитий кільце дизайну Boucheron Quatre втілено у новій композиції з «дорогоцінної» колекції у яскраво-синьому кольорі, який став символом нового сезону ювелірного будинку Бушерон. Саме тому ви зможете милуватися світло-сапфіровим склом флакона чудового квіткового деревно-мускусного парфуму Boucheron Quatre en Bleu Pour Femme , що символізує собою шляхетність і витонченість жіночого образу. Парфум створює навколо своєї володарки унікальну ауру жіночності, передану фарбами білих квітів та цитрусів, дерева, пудри та мускусу – перед вами найкрасивіша симфонія, присвячена темі елегантності!

Це чудовий вибір для весняних днів: романтичний і вишуканий одночасно, він підійде практично до будь-якого образу, з ювелірною майстерністю підкреслюючи вашу красу та природну чарівність.

Трохи історії

 

Бренд Бушерон відомий з 1858 як блискуча, надзвичайно успішна ювелірна фірма. Її заснував Фредерік Бушерон, відкривши свій бутік коштовностей на площі Вандом – у дуже гарному та популярному місці Парижа. Багато десятиліть поспіль бренд завойовував собі ім'я та престиж, домігшись репутації одного з найшанованіших ювелірних будинків Європи.

І лише набагато пізніше, у 1988 році, під маркою Бушерон стали випускатися і парфуми – настільки ж блискучі та розкішні, як і прикраси. Практично всі вони присвячені ювелірним колекціям цього будинку - це відноситься і до розкішної, романтичної композиції Boucheron Quatre en Bleu Pour Femme, що є частиною лінії, присвяченої бестселеру бренду - обручкам Quatre.

Красивий флакон має чудовий синій відтінок – тренд початку 20-х років нинішнього століття. А його незвичайної форми кришка своїм дизайном нагадує легендарне колечко – предмет мрій будь-якої дівчини. Прем'єра аромату відбулася у 2021 році – це дев'яте видання у колекції «Кватрі».

Вся вона представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Boucheron Quatre en Bleu Pour Femme Ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Дівчина у блакитному…

Композиція крутить голову іскристим, наче лимонад, акордом цитрусів – бергамот, лимон і мандарин чудово освіжають, дарують нам енергію сонця та тонізуючий заряд чудового настрою.

Трохи пізніше вступає запаморочливий квітковий букет, майстерно скомпонований з медового, що п'янить єгипетського жасмину, важкої і чуттєвої туберози і оксамитової, романтичної троянди.

Насамкінець вступають вишукані та елегантні ноти дерева: тут вершковий сандал посилений молекулою Akigalawood. Цей тандем оповитий мускусним серпанком, що створює навколо своєї володарки чуттєвий, сексуальний шлейф.

Якщо вам імпонує складна краса квіткових дерев'яно-мускусних ароматів, рекомендуємо купити Boucheron Quatre en Bleu Pour Femme в інтернет-магазині La Grande – він стане дорогоцінним вінцем у короні вашої жіночності!