0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera Bad Boy Power Up Fresh

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Bad Boy Power Up Fresh Туалетна вода
Немає у наявності
Новинка
Carolina Herrera Bad Boy Power Up Fresh Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Carolina Herrera Bad Boy Power Up Fresh

 



Модний будинок культового американського дизайнера Кароліни Еррери представляє нову фантазію на тему привабливого образу Поганого Хлопця, що йде врозріз із громадськими стереотипами та догмами про те, як можна і як не варто поводитися в суспільстві. Для цього чарівного красеня існують лише власні рішення - і практично завжди вони виявляються правильними, тобто ведуть прямо до мети!

Bad Boy Power Up Fresh – аромат саме для таких чоловіків – які мають природний зухвалий шарм, посилений харизматичними акордами цитрусів та прянощів, дерева та шоколаду – божевільне, неймовірно привабливе поєднання!



Трохи історії

 

«Поганий хлопець» - своєрідна креативна відповідь супер-успішній «Хорошій Дівчинці» - чудовому черевичку на шпильці, всередині якого – солодка жіночність, чуттєвість та романтика. Вона завоювала серця в 2016 році, а через три роки з'явився і ефектний чоловічий варіант у флаконі-блискавці: фантазією дизайнерів дому Кароліни Еррери можна лише захопитися!

Авторами першої версії стали Quentin Bisch та Louise Turner (творець Good Girl). Це флагманське видання було амброво-пряним, деревним, теплим – класичний осінньо-зимовий вечірній парфум для особливих випадків.

Його фланкери ж відрізнялися різним характером: з моменту прем'єри у 2019 було презентовано вже п'ять варіантів. Останнім став надновий "Пауер Ап Фреш" , головною ідеєю якого стала яскрава свіжість - безперечно, це просто знахідка для спекотного весняно-літнього сезону!

Заслуговує на увагу і нетиповий стиль флаконів – новинка не виконана традиційно у вигляді блискавки – це класичний чорний із золотим циліндром, який дуже зручно брати з собою.

В Україні купити Carolina Herrera Bad Boy Power Up Fresh легко та швидко в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали лише оригінальну парфумерію цього модного бренду, перші аромати якого з'явилися у 1988 році, але популярність абсолютно не знижується усі ці роки. Навпаки, під маркою Кароліна Еррера вийшли такі бестселери, як 212, Heroes, 212 VIP, CH, Chic – включіть у свою колекцію ще одне їхнє яскраве видання!

 

Прокачайте енергію свіжості!


Твір відкривається драйвовим міксом запашного пряного білого перцю та соковитого гіркувато-терпкого грейпфрута. Такий енергійний старт змінюється прохолодно-бальзамічним, ароматним акцентом пряної шавлії, змішаної з багатоплановою нотою ветивера з його ефектними переходами від димної деревини до земляної гіркуватості темного шоколаду.

Завершується композиція шикарної, що сприяє собі оксамитової насолоди якао і карамельно-пряних нюансів бобів тонка.

Якщо ви шукаєте нетривіальний східно-пряний весняно-літній парфум, рекомендуємо вам купити Carolina Herrera Bad Boy Power Up Fresh в інтернет-магазині La Grande, він порадує яскравістю вражень і приверне до вас непідробну увагу.