0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Invictus Platinum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Invictus Platinum Парфумована вода
2 505 грн
Новинка
Paco Rabanne Invictus Platinum Парфумована вода (тестер)
100ml
3 891 грн
Новинка

Paco Rabanne Invictus Platinum непереможний дух шляхетності

 



Завжди готовий дивувати та навіть епатувати публіку модний бренд Paco Rabanne цього разу підготував нагороду для найдостойніших: чудовий деревно-фужерний парфум Invictus Platinum стане заслуженим призом для тих, хто готовий перемагати всупереч усім обставинам, завжди бути лідером та орієнтиром для інших.

Платина традиційно вважається символом шляхетності – саме вона стала знаковим елементом цієї парфумерної композиції. Ольфакторними засобами виражені найвищі ідеали та підкреслені достоїнства справжнього чоловіка: аристократичного у своїх манерах, витонченого у смаках та лідера у всіх своїх проявах.

Ці риси передані акордами фужерних і деревних, пряних і зелених, пачулевих і лавандових, несолодких цитрусових і трохи гіркуватих нот.

Відмінний вибір для вдалої самопрезентації – цей парфум-іміджмейкер, який надихає на подвиги та доречний у будь-якій життєвій ситуації протягом усього теплого сезону.



Історія аромату

 

Колекція Invictus від знаменитого модного дому Пако Рабанн вперше була представлена у 2013 році, коли вийшов яскравий, харизматичний флагман – однойменний «кубок» за мужність та шарм.

Бренд запустив паралельний випуск чоловічої та жіночої «нагороди для переможця» - «Інвіктус» для Нього та «Олімпію» для Неї. У лінійці представлено вже 9 фланкерів кожного аромату – тут будь-хто з нас знайде те, що призначено саме йому!

Миттєво впізнаємо і дизайн флаконів, виконаних у вигляді спортивних кубків, якими нагороджують переможців. Хочете поповнити свою колекцію та приєднати до своїх нагород цю благородну новинку? Купити Paco Rabanne Invictus Platinum в Україні так легко в інтернет-магазині La Grande! Тут ви можете бути впевненими у справжності творів усіх брендів, чия продукція представлена на наших реальних та віртуальних вітринах.

 

Сила та елегантність!


Ця стильна фужерна композиція відкривається п'янкими акордами гіркувато-трав'яного напою абсенту, прикрашеного ароматними цитрусовими часточками співзвучного йому бадьорого грейпфрута.

Освіжаюча прохолода м'яти в серцевому акорді огортає аристократичну тему лаванди, що розслабляє.

Завершується твір смолисто-бальзамічними деревними тонами кипарису та чуттєвими аспектами листя пачулів, що привносять м'який орієнтальний характер.

Парфум відрізняється відмінною стійкістю та виразним, помітним шлейфом. Він дозволить підкреслити вашу мужність, стане в пригоді у будь-якій ситуації, підійде й на роль casual-супутника, і в якості особливої «відзнаки» у важливі для вас моменти.

Якщо перемоги важливі для вас - вам, безумовно, варто купити Paco Rabanne Invictus Platinum в інтернет-магазині La Grande і насолодитися цією нагородою!