0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lancome La Vie Est Belle Oui

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome La Vie est Belle Oui Парфумована вода (тестер)
2 281 грн
2 684 грн
Акція
-15%
Lancome La Vie est Belle Oui Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Lancome La Vie Est Belle Oui – закохатися з першої миті!



Один з найбільш «французьких» у світі парфумерних брендів, уособлення шику та розкоші Парижа, елегантний та шикарний Lancome представляє свою нову версію сучасного бестселера La Vie Est Belle - "Oui"! Це солодка казка про те, наскільки чудове і дивовижне наше життя, по праву стала справжнім шедевром – прикрасою колекцій усіх дівчат, які віддають перевагу жіночним, гурманським, чуттєвим ароматам, що пробуджують романтичні фантазії при одній лише появі щасливої власниці такої хвилюючої парфуми.

Нова версія призначена для тих особливих миттєвостей, коли потрібно святкувати життя, наповнюватись радістю та випромінювати щастя. Навіть флакон сприяє феєричним емоціям – традиційний скляний фіал прикрашений незвичайним напиленням, що нагадує іскри салюту або спалах наднової зірки. Так чи інакше – це аромат урочистості та успіху, що переливається, немов коштовність, усіма відтінками задоволень – нотами солодощів та фруктів, пудрових ірисів та оксамитових троянд, чуттєвих пачулів та зухвалих цитрусів.

Прекрасний вибір для тих моментів, які ви хочете зробити незабутніми!



Історія аромату

 

Це видання «Прекрасного життя» стало вже 29-м фланкером у цій феєричній колекції, початок якої було покладено у 2012 році. Новинка випущена до десятирічного ювілею одного з найшедевральніших видань знаменитого будинку «Ланком». La Vie Est Belle Oui – своєрідний феєрверк на честь першої версії – фруктово-квіткової парфумованої води роботи чудових майстрів Olivier Polge, Dominique Ropion та Anne Flipo. Свого часу вона знову повернула моду на дуже солодкі, гурманські аромати, які спокушають тієї ж миті, як ви їх чуєте.

Заслуговує на компліменти і фірмовий дизайн флаконів з важкого дорогого скла, прикрашених стильним бантиком елегантної кокетки.

Придбати Lancome La Vie Est Belle Oui в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна продукція бренду, який захоплює світ уже майже сто років, з 1935 року. У колекції Ланком – такі безсмертні твори «на всі часи», як Climat, Hypnose, Idоle, Magie Noire, Miracle, O de Lancome, Poeme, Tresor. І «Прекрасне життя» у всіх її варіаціях, безперечно, також гідне стояти в цьому ряду!

 

Так, життя справді прекрасне!


Сказати гучне, виразне «Так!» всім задоволенням та спокусам життя дозволить вам цей запаморочливий, шлейфовий аромат, що відкриває обійми солодкою стиглою темою малини, приправленою темпераментним рожевим перцем та прикрашеною шдляхетним цитрусовим бергамотом.

Головною квітковою темою став тут чарівний дует троянди та іланг-ілангу – солодкий, чуттєвий та хвилюючий. У фіналі їм вторить чудовий пудровий ірис, відтінений колоритною чульовою нотою і яскравими солодкими тонами, подібними до калейдоскопу сонячних відблисків.

Якщо ви любите цей напрямок у парфумерії та знайомі з першою версією, неодмінно включіть у свою колекцію та цю чудову варіацію! Варто лише купити Lancome La Vie Est Belle Oui в інтернет-магазині La Grande – і ви переконаєтесь у справедливості назви!