0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Jasmin Exclusif

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Jasmin Exclusif Парфумована вода
111 грн
Новинка
Mancera Jasmin Exclusif Парфумована вода (тестер)
120ml
3 300 грн
Новинка

Mancera Jasmin Exclusif - романтичний флер жасмину



 

Багатогранний, контрастний, надзвичайно цікавий та гарний аромат Mancera Jasmin Exclusif іскриться безліччю відтінків білих квітів та теплої деревини, прянощів і ванілі, амбри та шкіри, пудри та цитрусів, уда та бальзамічних смол.

Цей шикарний осінньо-зимовий вечірній аромат стане приголомшливою прикрасою для тих, хто цінує флорієнтальний напрямок у парфумерії – східно-квіткова композиція буквально заворожує своєю чуттєвою красою, підкорює насиченими емоціями, дивує увагою, яку надають щасливим власникам.

Придбати Mancera Jasmin Exclusif в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, створеного в 2008 році і вже встиг підкорити всіх поціновувачів парфумерних ексклюзивів: в портфоліо марки вісімдесят ароматів, серед яких ви точно знайдете своє «парфумерне я».



Історія аромату

 

П'єр Монталь, який створив цей бренд, отримав освіту парфумера у Франції, а потім більше десятиліття відточував свій досвід в арабських країнах, вивчаючи тонкощі складання східних пахощів.

В результаті народилося неймовірно багате портфоліо ексклюзивних робіт, що поєднали старовинні орієнтальні традиції та сучасні європейські тонкощі та останні наукові здобутки.

Заслуговує на увагу і простий, але вишуканий і дорогий фірмовий дизайн флаконів, розроблений дочкою П'єра Монталя - Амелі, яка виступила в ролі креативного директора бренду.

Видання Мансера – завжди розкішні та відрізняються високою якістю, відбір інгредієнтів тут ретельний та суворий, а формули талановиті та досконалі. Прекрасним прикладом такого підходу стала і новинка 2022 року, присвячена чарівному запаху медового жасмину, для чого було використано відразу два сорти - єгипетські та індійські квіти, що неймовірно хвилюють.

 

Білі квіти лише для вас!


Шарм по-східному розкішних білих суцвіть жасмину передано у цій композиції воістину геніально.

Щоб налаштувати нас на сприйняття їхньої тонкої краси, твір зустрічає нас темпераментною прелюдією розсипу орієнтальних запашних спецій на тлі тонізуючо-терпкого шляхетного бергамота.

Головна тема розкривається дивовижним акордом жасмину, який недарма вважається ароматом закоханих романтиків, які бажають зробити свої фантазійні образи по-справжньому чуттєвими. Його красу ефектно відтіняють пачулі з їх яскравим східним акцентом і шкіряно-удові ноти, які підкорюють своєю привабливою силою і природним сексуальним шармом.

Завершується звучання індійської варіацією жасмину - запаморочливо-медовою, а також магнетичного лабдануму, що підсилює його чарівність. На фантастично приємній базі взаємно доповнюють одна одну ноти ванілі і вершково-кремового сандалового дерева.

Якщо вам імпонують східні квіткові парфуми, в якості подарунка чоловікам і жінкам, що тонко відчувають, відмінною ідеєю буде купити Mancera Jasmin Exclusif в інтернет-магазині La Grande!