0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Melody of the Sun

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Melody Of The Sun Парфумована вода
111 грн
Новинка
Mancera Melody Of The Sun Парфумована вода (тестер)
120ml
3 008 грн
Новинка

Mancera Melody of the Sun – музика сонячного вітру

 



Нішева парфумерія Mancera завжди дивує. Але цього разу майстри перевершили самих себе: їм вдалося за допомогою ольфакторних нот передати справжню мелодію Сонця – потік тепла та світла укласти у сяючий флакон Melody of the Sun. Усередині нього – немов квінтесенція щастя: хвилююча музика, складена з цитрусових та фруктових, фужерних та свіжих, пряних та зелених, квіткових та деревних акордів.

Вона стане вашим шлейфом, що майорить на легкому вітерці весняними та літніми днями, огортає теплою аурою, привертає захоплену увагу будь-кого – адже парфум створений у стилі унісекс. До сонця тягнуться всі – чоловіки та жінки незалежно від віку та настрою радіють йому, немов діти, і тому залишитися непоміченими у хмарці цього аромату просто неможливо: ви випромінюватимете безхмарне щастя – і будете оточені щирою радістю та усмішками!



Трохи історії

 

Творцем бренду є легендарний парфумер П'єр Монталь (Pierre Montale). Він багато років прожив на арабському Сході, вивчаючи секрети старовинних пахощів, а потім - створюючи унікальні аттари для арабських королівських сімей. Потім, повернувшись на батьківщину, до Парижу, він створив власний парфумерний дім, а 2008 року презентував ще одну марку – Mancera – своєрідний «кришталевий міст» між смаками Сходу та Заходу. Зараз у портфоліо цього бренду вже понад 80 чудових творів, багато з яких стали окрасою колекцій найвибагливіших цінителів.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів - ідеальних золотистих циліндрів, дизайном яких займалася талановита дочка засновника марки П'єра Монталя - Амелі.

Видання 2022 року присвячене індійським медитативним практикам споглядання сонця – складним та глибоким процесам, які дозволяють нам стати досконалішими та просвітленішими.

Купити Mancera Melody of the Sun в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього розкішного французького бренду.

 

Захоплююча мелодія сонця


Насолодитися сонячним теплом, наповнитися тим особливим світлом, яким сяють лише по-справжньому щасливі люди, дозволить вам цей аромат, який з перших секунд захоплює соковитою енергією цитрусів - іскристих лимонів і грейпфрутів з їх яскравим тонізуючим ефектом. Їх гармонійно доповнюють фруктові літні ноти стиглих груш та ароматних ягід чорної смородини. Настрій миттєво злітає до неба! Баланс у цю прелюдію вносить шляхетна прохолода лаванди, а кардамон надає пряного енергійного акценту.

«Серце» твору освіжає зеленим чаєм і огортає хвилюючою романтикою жасмину. Чуттєвості до цього акорду додасть османтус з його колоритними замшево-медово-абрикосовими квітковими тонами. Підкладка з кедрової деревини робить це звучання особливо багатогранним та об'ємним.

Завершується композиція стильним акцентом мате на чуттєвій базі з теплої амбри і мускусу.

Якщо вам імпонують свіжі фруктово-фужерні парфуми, цього сезону, безумовно, варто купити Mancera Melody of the Sun в інтернет-магазині La Grande та насолоджуватися його сонячним щасливим сяйвом у будь-який момент – коли захочете!