0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Korloff Paris Korloff So French

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Korloff Paris So French Парфумована вода
166 грн
Korloff Paris So French Парфумована вода (тестер)
88ml
1 916 грн

Korloff Paris Korloff So French - це так по-французьки!

 



У цьому сапфірово-синьому флаконі заховано справжній скарб. Один з найелегантніших нішевих французьких брендів, Korloff Paris, представив своє нове творіння - шикарний деревно-пряний парфум Korloff So French. Він миттєво має в своєму розпорядженні ефектне поєднання фужерних і пряних, фруктових і свіжих, бальзамічних і пачулевих, рожевих, цитрусових і зелених акордів. Це досконала поема про справжнього чоловіка: стильного і шляхетного, рішучого і романтичного.

Композиція парфуму настільки вдала, що завойовує симпатії абсолютно всіх, кому пощастило вдихнути аромат: він актуальний у будь-якому сезоні та доречний у будь-якій ситуації: аристократичний і при цьому харизматичний – що може бути кращим для створення бездоганного іміджу?



Трохи історії

 

Перед вами - приголомшливе продовження легендарної колекції Korloff 88, кожен флакон якої, попри всі традиції парфумерних виробників, вміщує рівно 88 мл справжнього чаклунства – найкрасивішого аромату, що є справжнім твором парфумерного мистецтва.

«Сапфірова» новинка 2022 року стала чотирнадцятим фланкером у лінії «88» одного з найнеординарніших парфумерних будинків Європи. Його історія почалася в 1978 році - спочатку це була престижна ювелірна марка, заснована майстром Даніелем Пайлассером. Таке минуле простежується в ексклюзивних флаконах ручної роботи та у звичці до ретельного відбору інгредієнтів – це завжди рідкісні речовини бездоганної якості.

Перше парфумерне видання бренду з'явилося ще в 1996 році, а потім, завдяки таланту парфумера Julien Rasquinet, який співпрацював з Daniel Paillasseur, портфоліо наповнилося справжніми скарбами, і зараз воно включає понад 30 творів.

Купити Korloff Paris Korloff So French в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього модного дому.

 

Таємничість та глибина вашого багатогранного характеру…


Композиція чудово відображає унікальність вашої особистості, вона поєднує в єдине ціле впевненість і прямоту, енергію та релакс, пристрасть до подорожей та пригод – і особливий філософський склад натури.

Передати такий харизматичний портрет ольфакторними фарбами вдалося завдяки талановитому з'єднанню нот у мелодію, що зачаровує. Першими вступають тонізуючі фруктові тони зелених яблук та лимонів, ефектно доповнені освіжаюче-пряним кардамоном.

«Серце» парфуму елегантне та галантне – тут у повній гармонії звучать квітково-ментолові ноти герані, смолисто-лимонні тони елемі та запашні нюанси пряного мускатного горіха.

Завершується твір мужнім і чуттєвим тріо орієнтальних пачулів, карамельно-пряних бобів тонка та теплої кедрової деревини.

Вам, безумовно, варто купити Korloff Paris Korloff So French в інтернет-магазині La Grande, якщо ви шукаєте подарунок справжньому чоловікові з тонким смаком та почуттям власної гідності.