0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Juliette Has a Gun Magnolia Bliss

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Juliette Has a Gun Magnolia Bliss Парфумована вода
175 грн
Новинка
Juliette Has a Gun Magnolia Bliss Парфумована вода (тестер)
100ml
2 375 грн
Новинка

Juliette Has a Gun Magnolia Bliss – сонячний день у саду магнолій

 



Нішева парфумерія завжди дивує, і особливо добре це вдається бренду Juliette Has a Gun – тут інтригує сама назва! Сучасна Джульєтта багатогранна і непередбачувана, але в цьому творі вона постає романтичною, люблячою і наповненою яскравими емоціями щастя – саме так почувається жінка прекрасними весняними та літніми днями, коли її переживання особливо світлі. Magnolia Bliss створює навколо чудову ауру квітів та цитрусів, мускусу та солодких фруктів, свіжості та пудровості з нюансами амбрових та фужерних тонів.

Як не сказати комплімент такому хвилюючому запаху? Адже це сама жіночність і ніжність, що спокушає!

Ефектний флакон у вишнево-абрикосових тонах втілює спокуси літа і стане дивовижним подарунком дівчині, яка викликає у вас захоплення!



Історія аромату

 

Творець бренду Романо Річчі, онук легендарної Ніни Річчі, виявився не менш талановитим, ніж його блискуча бабуся. Романо створює креативні парфуми, втілюючи десятки нових образів сучасної Джульєтти – свій бренд він назвав «Джульєтта з пістолетом», і ця красуня вміє за себе постояти!

Новинка 2022 року присвячена магнолії - одній з найжіночніших квітів. Вона починає квітнути наприкінці весни і радує нас своїм запаморочливо-солодким запахом все літо, прикрашаючи собою наші побачення і обіцяючи втілення найдивовижніших і найсміливіших мрій.

Твір увійшов до основної колекції бренду і є вже 29-м виданням, яке випущено під цим ім'ям з 2006 року, коли було представлено дебютну парфум.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – циліндричні фіали прикрашені вензельним візерунком і градієнтно забарвлений у пристрасний червоний!

Ця новинка вже представлена в магазинах, і як завжди, серед перших - La Grande, де можна купити Juliette Has a Gun Magnolia Bliss в Україні.

 

Літо під знаком Магнолії


Ця квітково-фруктова фантазія набуває яскравої цитрусової свіжості: соковиті часточки бергамоту та лимона доповнені квітково-зеленим нюансом петітгрейну та пряним, темпераментним акцентом імбиру.

Потім вступає барвиста тема магнолії – це справжня феєрія почуттів та вражень, жіночна, експресивна, чарівна! Краса королеви доповнена чарами повітряних білих фрезій та запашною літньою аурою півонії, а нотку спокуси привносить солодкий фруктовий акцент стиглої сливи.

Завершується звучання чуттєвою мускусною базою, прикрашеною ефектними штрихами співзвучного їй амброксану та солодких бобів тонка у хмаринці ванілі.

Парфум буде чудовим літнім вибором для молодої жінки чи дівчини, кожен день якої забарвлений у кольори романтики! Варто купити Juliette Has a Gun Magnolia Bliss в інтернет-магазині La Grande – і компліменти ви чутимете щодня!