0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Salvatore Ferragamo Ferragamo Bright Leather

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

79 грн
Новинка
Salvatore Ferragamo Ferragamo Bright Leather Туалетна вода (тестер)
100ml
1 854 грн
Новинка

Salvatore Ferragamo Bright Leather – стиль і елегантність

 



Шкіряні парфуми від Salvatore Ferragamo стали легендою світу ароматів, адже це – фірмова «родзинка» цього італійського бренду. Новинка Ferragamo Bright Leather вразить вас красою свіжо-пряних та цитрусових, деревних та фужерних, зелених, пачулевих та трав'яних акордів з головною темою світлої м'якої шкіри.

Аромат настільки налаштовує до себе, так захоплює, що ви будете готові йти за ним, заплющивши очі… А вишукано оформлений флакон зробить це видання одним із найприємніших подарунків, який ви можете зробити елегантному чоловікові.



Історія аромату

 

Творець бренду, італієць Сальваторе Феррагамо, сто років тому, у 20-ті роки ХХ століття, вважався «головним взуттьовиком Голлівуду». У свої чудові туфлі він закохався і взував усіх «зірок» зі світу мистецтва – спочатку в США, а потім і по всьому світу. З часом бренд Феррагамо перетворився на справжню «фабрику краси» - крім чудових колекцій взуття, він почав випускати також шкіряні аксесуари, а потім парфумерію.

Нота шкіри стала «фішкою» бренду та обігрується у всіх його композиціях. З 1960 року, коли було презентовано перший аромат під маркою Феррагамо, було випущено понад сто видань, серед них такі безперечні хіти, як Amo Ferragamo, Incanto, Signorina та Uomo.

Новинка 2022 належить до нової колекції «Ferragamo» - це вже 4-те видання з моменту виходу флагмана лінійки в 2020 році. «Яскрава шкіра» - саме так перекладається назва, і це справді дуже виразний, насичений аромат білої шкіри – тонко виробленої, ексклюзивної, дорогої та шикарної.

Автором туалетної води став талановитий та привабливий майстер Antoine Maisondieu, відомий такими бестселерами, як London for Men Burberry, Bottega Veneta Pour Homme, Explorer Montblanc, Acqua di Parma Magnolia Nobile, Marry Me Lanvin, Feerie Van Cleef & Arpels.

Нове видання майстра вже у продажу - купити Ferragamo Bright Leather від Salvatore Ferragamo в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлені лише оригінальні твори з усього світу.

 

Справжній італійський шарм


У цьому елегантному світлому флаконі знаходиться справді вишуканий твір – ефектна шкіряна композиція із фужерно-деревними тонами.

Вона відкривається яскравим цитрусовим тріо: шляхетною терпкістю бергамота, аристократичною гіркуватістю грейпфрута та соковитим акцентом сонячного мандарину. Такий оптимістичний, енергійний і абсолютно італійський старт змінюється найелегантнішим акордом тонко виробленої білої шкіри – того найніжнішого сорту, який називається лайковим та використовується для виготовлення елітних рукавичок. Витонченості цій ноті додають запашні пряні трави – базилік та розмарин.

Завершується твір мужньою кедровою базою, прикрашеною чуттєвим тандемом мускусу і пачулів – саме вони роблять аромат привабливим воістину на підсвідомому рівні.

Якщо вам подобаються шкіряні аромати, такий гарний парфум просто має бути у вашій колекції. Всім, хто віддає перевагу італійському стилю і шику, ми рекомендуємо купити Salvatore Ferragamo Ferragamo Bright Leather в інтернет-магазині La Grande.