0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія V canto F. Da Montefeltro

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

V Canto F. da Montefeltro Парфумована вода
100ml
6 103 грн
7 096 грн
Акція
-14%
V Canto F. da Montefeltro Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

V canto F. _ Da Montefeltro – пишність шляхетності!

 



У парфумерії нішевого бренду V canto зосереджений дух старовинної Італії та епохи Просвітництва – її прекрасна культура, література, поезія втілена у колоритних ароматах, аналогів яким немає. Ці розкішні флакони з оксамитовим напиленням і золотистими кришками нагадують старовинні фіали для пахощів – а, можливо, секретних зілль чи отрут? F. _ Da Montefeltro - чудовий приклад італійської розкоші - він не тільки багато і ефектно оформлений, обіцяючи стати незабутнім подарунком, але і зводить з розуму своїм шикарним звучанням - міксом цитрусів та ірисів, фруктів та пудри, свіжих прянощів та фіалок, солодощі та ванілі.

Хоча прем'єра твору була приурочена до весняного сезону, ідеально він прозвучить восени та взимку –  дорогий, багатогранний – він вартий лише ексклюзивних поціновувачів!



Історія аромату

 

Колекція V canto цілком і повністю присвячена безсмертним творам Ренесансу та його героям – правителям, просвітителям, художникам та архітекторам, літераторам та вченим. Саме вони стали натхненням парфумера Паоло Теренці, засновника бренду, і знайшли своє втілення у ольфакторних композиціях.

Новинку 2022 року присвячено Федеріко да Монтефельтро, герцогу Урбіно – меценату та воїну 15 століття, але головне – творцю видатного архітектурного ансамблю - палацу Монтефельтро, де він зумів об'єднати творців видатних творів мистецтва. Однак його головним досягненням стало колекціонування книг – він зібрав чудову бібліотеку рукописних видань.

На честь цієї видатної людини Paolo Terenzi створив шикарний флорієнтальний аромат, що втілює розкіш тієї епохи своїм дизайном та звучанням. Червоний оксамитовий флакон справді чудовий – він стане окрасою найвишуканішої колекції або дорогим подарунком, який запам'ятається на все життя. Видання вже представлене в нашій країні - купити V canto F. Da Montefeltro в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня парфумерія найкращих світових б'юті-брендів.

 

Аромат-аристократ


Композиція парфумованої води вельми багатогранна. Вона відкривається барвистим фруктовим міксом соковитих солодких персиків і грейпфрутів, що освіжають і тонізують. Їх гармонійно доповнює запашний лист чорної смородини та співзвучна йому аристократична лаванда.

У «серці» твору панує оксамитовий пудровий тосканський ірис, розкіш якого підкреслена флером інших квітів – тропічного ілангу, кришталевої конвалії, солодкої магнолії. Чарівна магія аромату створена духм'яним гур'юнським бальзамом і теплою, чуттєвою амброю.

У фіналі парфумованої води ніжність мадагаскарської ванілі м'якою хмаринкою лягає на ефектну деревну базу з смолистого кедра, вершкового сандала і пряного, солодкувато-димного камбоджійського вуда. Східний колорит твору посилює акцент листя пачулі.

Якщо вам імпонує розкіш Італійської доби Відродження, вам, безперечно, варто купити V canto F. Da Montefeltro в інтернет-магазині La Grande!