0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dsquared2 Original Wood

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dsquared2 Original Wood Парфумована вода
79 грн
Акція
Dsquared2 Original Wood Парфумована вода (тестер)
100ml
1 887 грн
2 274 грн
Акція
-17%

Dsquared 2 Original Wood - Натуральне дерево для справжніх чоловіків!

 

Брати Ден та Дін Кейтен у 2022 році представили свою чергову новинку – парфум для справжніх брутальних хлопців, чиє життя просте та суворе, хто зумів знайти повну гармонію з природою та не шукає нічого зайвого – лише свіжість, мужність, впевненість. Саме такий меседж посилає оточуючим чудовий і при цьому простий і зрозумілий парфум Dsquared2 Original Wood - маскулінний аромат деревини з відтінками фукжерних і акватичних, озонових і свіжих, пряних, хвойних і зелених акордів.

Це відмінний вибір для тих Справжніх Чоловіків, яким не потрібні похвали та компліменти – вони підкорюють серця, навіть не помічаючи цього, будучи захопленими своїм життям, сповненим подій, пригод і драйву.

Дуже стійкий, потужний, з помітним шлейфом та абсолютно універсальним звучанням – він точно стане вашим ідеальним вибором, адже він один замінить вам усі парфумерні аксесуари для роботи та особистого життя: мужній настільки, що за ним, заплющивши очі, можна піти хоч на край світу !

Трохи історії

 

Шанувальники старої версії «найдеревнішого у світі аромату» He Wood можуть бути цілком щасливі – у цьому виданні старий добрий парфум наче повернувся до нас з минулого.

Розпочавши випуск власної парфумерії у 2007 році, брати Кейтени намагалися передати в них своє захоплення перед первозданною природою рідної Канади – вони народилися в Онтаріо і є справжніми патріотами своєї країни, популяризуючи природну красу найчистіших у світі лісів, річок та гір – диких та досконалих.

Зараз у портфоліо Dsquared2 вже 23 видання, і знавці відзначають повернення бренду до витоків – до тих деревних, лаконічних та харизматичних парфумів, які й зробили знаменитим це ім'я.

Як реклама компанія випустила драйвовий, мужній ролик з Alvise Rigo як «обличчя» новинки 2022 року, створеної парфумером Дафною Біжу (Daphne Bugey). Справжня чоловіча робота далеко від цивілізації, свіжість чистої води та аромат натуральної деревини – це просто мрія всіх мандрівників!

Купити Dsquared2 Original Wood в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція найкращих брендів світу.

 

Найкращий сучасний деревний парфум

Композиція відкривається чистим та свіжим акватично-озоновим дуетом джерельної води та фіалкового листя. Кардамон із Гватемали вносить стильний пряний акцент у цей тонізуючий старт.

Ефектна деревно-хвойна тема звучить у центрі композиції, де поєднані смолиста хвоя сріблястої сосни, тепла деревина кедра та димно-солодкий ветивер.

Чуттєвість чоловіка виразно підкреслять природні афродизіаки - мускус та амбра в обрамленні яскравих почуттів з Індонезії.

Заслуговує на увагу й оновлений стиль флаконів: якщо перші твори відрізнялися стильними «деревними» елементами корпусу, то нові видання поміщені в практичну пляшку з матового скла – зручний аксесуар, який можна захопити з собою кудись і коли завгодно.

Якщо ви цінуєте дерев'яний напрямок у парфумерії, вам неодмінно потрібно включити до своєї колекції це видання та купити Dsquared2 Original Wood в інтернет-магазині La Grande!