0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver Туалетна вода
76 грн
Акція
Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver

 



Старовинний модний бренд Guerlain представляє чергову новинку своєї феєричної колекції Aqua Allegoria. Цього разу оспіваний стильний дует неролі та ветівера, що з'єдналися у хвилюючій свіжості фужерної туалетної води Nerolia Vetiver. Вона огорне вас переливами іскристих відтінків свіжих прянощів та дерева, зелені та цитрусів, білих квітів та фруктів із землистими та солодкими нюансами.

Це – аромат для володарів тонкого смаку, однаково доречний для жінок та чоловіків – чудова, легка, тонізуюча прикраса для ваших найщасливіших днів весняно-літнього сезону!



Трохи історії

 

Починаючи з 1999 року, бренд Герлен випускає свої дорогоцінні «Алегорії» щорічно. У цій колекції вже налічується 50 парфумів, які відрізняються витонченістю та свіжістю звучання та дивовижним оформленням – знаменитий флакон у формі дзвону прикрашений зверху золотим плетінням у формі бджолиних сот. Бджола – старовинний символ цього модного дому, наданий засновникам марки Герлен французькими королями. Право прикрашати бджолою та стилізованими зображеннями, пов'язаними з нею, свою продукцію він отримав ще в 19 столітті з рук імператриці Євгенії, і з того часу бренд, заснований у далекому 1828 році, пишається цим і використовує мотив бджіл як фірмовий знак якості вже майже 200 років.

За весь цей час під маркою Герлен було випущено чимало чудових колекцій, і однією з найкращих стала Aqua Allegoria – нею бренд по праву пишається. Авторами видань цієї лінії став чудовий професійний дует парфумерів Delphine Jelk та Thierry Wasser. Мсьє Вассер протягом багатьох років є провідним майстром дому Герлен і подарував йому понад 180 чудових видань, а Дельфін Джелк створила не тільки багато бестселерів «Аква Алегорія», але й такі визнані шедеври, як La Petite Robe Noire та Mon Guerlain.

Видання 2022 року вже доступне в Україні: купити Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver можна в інтернет-магазині La Grande, де усі новинки з'являються першими!

 

Чарівний дует неролі та ветівера


Композиція з перших миттєвостей підкорить ваше серце запашними переливами неролі, що поєднали в собі тони квітів, зелені та соковитої цитрусової гіркуватості.

З їхньою тонізуючою свіжістю в повній гармонії звучить і ветивер – друга провідна нота твору, яка заворожує своєю багатогранністю – в ній чуються і деревні, і димні, і землісті, і солодко-гіркі тони темного шоколаду.

Пікантності додає солодка фруктова тема інжиру і свіжо-пряний, по-французьки стильний базилік.

Цього разу парфумери вибрали виключно екологічну сировину для своєї композиції: вона на 95% складається із натуральних, природних інгредієнтів. Новинка підійде всім, хто усвідомлено підходить до свого життя і виступає за екологію, адже й оновлений флакон виробництва французької фірми Pochet du Courval на 15 % складається з рециклізованої сировини, до того ж створений перезаповнюваним – тепер класична версія має і змінний блок на 200 мл.

Якщо ви дотримуєтеся саме таких принципів і при цьому пильно стежите за парфумерною модою, подаруйте собі це витончене літнє задоволення – вам неодмінно варто купити Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver в інтернет-магазині La Grande!