0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Yves Saint Laurent Ysl Mon Paris Lumiere

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Lumiere Туалетна вода
Немає у наявності
Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Lumiere Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Lumiere – відкрийте для себе Париж

 

Нехай ваш шлях до Парижа буде легким і солодким, як аромат цієї ефектної, французької новинки. YSL Mon Paris Lumiere від культового модного будинку Yves Saint Laurent . Цей хвилюючий квітково-акватичний аромат оспівує столицю Любові та Краси в той чарівний момент, коли він весь потопає в квітах, коли всі балкони та палісадники увиті барвистими запашними «природними коштовностями», які так люблять парижани. Парфум весь ніби переливається, захоплюючи різноманіттям відтінків вологих білих квітів і троянд у краплинах роси, овіяних кришталевою озоновою свіжістю з чуттєвими чутливими і мускусними аспектами.

Ефектний і елегантний флакон вже знайомий шанувальникам цієї марки за попередніми бестселерами цієї лінійки – цього разу фіал декорований вишуканим бантом відтінку шоколаду.

Трохи історії

 

Перший аромат колекції «Мій Париж» вийшов у 2016 році – це порівняно нова лінія легендарного бренду, яка вже міцно завоювала серця шанувальниць по всьому світу. Не останню роль у цих симпатіях грає і фірмовий стиль флаконів – кожне втілення «Парижа» прикрашене унікальним бантом, немов блузка кокетливої модниці від YSL.

Авторами новинки 2022 року, яка вже стала 15-м виданням колекції, є Олів'є Кресп і Дора Багріче (створений Olivier Cresp і Dora Baghriche) – талановиті сучасні парфумери. Саме Дора Багріче у співдружності з Ольв'є Креспом та Гаррі Фремоном створили і перше видання «Мого Парижа», а також інші фланкери цієї колекції. Також вони подарували нам такі бестселери, як Vanitas Versace (Багріче) та Noa Cacharel, Light Blue Dolce&Gabbana, L'Eau par Kenzo та Lacoste Pour Femme (Крес).

Купити Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Lumiere в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього шикарного паризького модного бренду, чия парфумерна історія обчислюється з 1964 року. Вже багато десятиліть марка є законодавицею паризької моди і втілює собою справжній французький шик.

 

Париж, потопаючий у квітах

Першим вступає ясний і чистий акватично-солодкий аромат лотоса – тонка насолода для справжніх цінителів. Його свіжість посилена іскристим акцентом соковитого цитрусу – лимона.

Прелюдія змінюється ефектним серцевим букетом квітів – чарівним міксом із запашних турецьких троянд, п'янкого жасмину та незвичайної ноти датури – запаморочливого індійського дурману.

Завершується враження колоритним, чуттєвим акцентом почуттів на ніжній, витончено-сексуальній підкладці білого мускусу.

Якщо ви мрієте про поїздку до Парижа на піку краси цього міста, навесні та влітку – вам варто купити Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Lumiere в інтернет-магазині La Grande та скоріше наблизити свою мрію!