0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Pure Jasmine Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Pure Jasmine Eau de Parfum Парфумована вода
249 грн
Новинка
Trussardi Pure Jasmine Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
90ml
2 031 грн
Новинка
Trussardi Pure Jasmine Eau de Parfum Body Smoothing Liquid Gel Гель для тіла зволожувальний
125ml
613 грн

Trussardi Pure Jasmine Eau de Parfum – біла магія жасмину...

 



Нова колекція Trussardi Signature, початок якої було покладено в 2021, через рік поповнилася ефектною новинкою, присвяченій романтичному, хвилюючому, запаморочливому жасмину.

Ця квітка - постійний свідок вечірніх побачень, хвилюючих зустрічей, оголених почуттів. Його запах не сплутати ні з чим – це аромат весни та ніжності, запах першого та єдиного кохання.

Trussardi Pure Jasmine Eau de Parfum – справжня магія ванілі та теплого дерева, квітів та пудри, солодощів та зелені, горіхових та бальзамічних нюансів. Парфум стане вашою улюбленою прикрасою для весни та осені, коли його м'яке, комфортне звучання буде просто ідеальним! Це гармонійний і завжди доречний денний аксесуар, що підкреслює вашу елегантність та жіночність – ненав'язливо та дуже хвилююче.



Історія аромату

 

Італійська торгова марка Труссарді знаменита не лише своїми успіхами у сфері колекцій модних аксесуарів та одягу. Перше парфумерне видання цього бренду з'явилося у 1983 році – і досі Труссарді завжди залишається у тренді, випускаючи нові видання, що відрізняються унікальним характером, стильним дизайном, гармонійним звучанням.

Новинка «Чистий Жасмин» продовжила нову лінію «Автограф Труссарді» у 2022 році. Над нею працювали дві талановиті жінки - Violaine Collas та Julie Masse. Раніше вони вже подарували світові багато відомих видань: Жюлі Массе є співавтором шедевральної композиції Sі Passione Giorgio Armani і автором бестселера Blanc de Courreges, а Віолайн Коллас має у своєму портфоліо такі чудові роботи, як Honour Woman Amouage та «Dolce Garden» Dolce&Gabbana.

Жасминова парфумована вода оформлена в тому ж сучасному хай-тек стилі, що й попереднє видання колекції Trussardi Signature.

Це видання вже презентовано і в Україні – купити Trussardi Pure Jasmine Eau de Parfum ви можете в інтернет-магазині La Grande, де завжди продається лише справжня продукція провідних світових брендів.

 

Мелодія білих квітів


Твір паморочить голову найкрасивішим квітковим флером, з перших миттєвостей прикрашеним горіховими нотами фісташок, терпкою цитрусовою свіжістю бергамота та запашною зеленню неролі.

«Серце» твору віддано головній темі – чарам жасмину у всій його красі, відтіненій екзотичними акцентами ароматного різновиду магнолії – чампаки, та особливої молекули Mugane, чиєю місією є посилення запаху білих квітів.

Завершують композицію красиві переливи ніжної ванілі, вершкової деревини сандалу та колоритним орієнтальним почуттям з їхньою м'якою чуттєвістю.

Якщо вам імпонують стильні європейські парфуми із яскравими італійськими акцентами, вам, безумовно, варто купити Trussardi Pure Jasmine Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande – він ні на мить не розчарує вас!