0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi L'Eau pour Homme Woody Musk

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armand Basi L'Eau Pour Homme Woody Musk Туалетна вода (тестер)
767 грн
Новинка
Armand Basi L'Eau Pour Homme Woody Musk Туалетна вода
Немає у наявності
Новинка

Armand Basi L ' Eau pour Homme Woody Musk



 

Цей теплий пряний фужер L' Eau pour Homme Woody Musk від модного дому Armand Basi вийшов навесні 2022 року, але справжня його пора - осінь і зима, коли ця приваблива композиція зігріває душу своєю деревною чарівністю особливо виразно.

Істинно чоловічий парфум підкреслює природний шарм свого власника – це немов живе тепло доглянутої, елегантної людини, з якою приємно перебувати поряд. Запах витончено-сексуальний, і в той же час абсолютно не нав'язливий - прекрасний смак і гарні манери в поєднанні зі спокійною мужністю і приємним характером набагато привабливіші від грубої брутальності або надмірної солодкості!

Такий шляхетний парфум завжди варто мати у своїй колекції, щоб створити собі репутацію людини респектабельної та впевненої у своїй привабливості, трохи таємничої - і при цьому світлої та харизматичної.



Історія аромату

 

Істинно чоловіча колекція L' Eau pour Homme поповнилася чудовою новинкою на тему дерева та мускуса – Аристократизму та Сексуальності. Це вже четвертий твір у цій лінійці після флагмана 2010 року. Над ним працювали два чудові майстри - Орельєн Гішар і Жером Ді Маріно (Aurelien Guichard і Jerome Di Marino). Мсьє Гішар – автор таких світових бестселерів, як Eros Versace, Gucci Guilty, My Name Trussardi, Love in Paris Nina Ricci та незрівнянного «Наркісо» від Narciso Rodriguez. Пан Ді Маріно також подарував світові гарні парфуми - Kenzo World Power та Mr. Burberry Element.

Безперечно, такий яскравий дует майстрів не міг створити щось посереднє - новинка відрізняється особливим шармом і, напевно, займе одне з провідних місць у портфоліо цього стильного іспанського парфумерного дому.

Заслуговує на увагу і елегантний, але простий дизайн флаконів – він чудово передає ідею парфуму, комфортного та завжди доречного.

Ми раді представити вам новинку в інтернет-магазині La Grande - купити Armand Basi L' Eau pour Homme Woody Musk в Україні тут можна одними з перших!

 

Шарм теплої деревини та мускусний магнетизм


Твір відкривається ефектним акцентом теплих прянощів та соковитих цитрусів – ви будете приємно здивовані міксом кардамону, імбиру та чорного перцю з лимоном та бергамотом.

З цим стартом перегукується і «серце» композиції, де пряні трави, втілені мускатною шавлією, пов'язані з вишуканим акцентом квітів апельсинового дерева та повітряними, легкими, іскристими нотами альдегідів і молекули Ambroxan.

Завершується звучання повними природної чарівності деревними тонами затишного теплого кашмерану та смолистого кедра з Атлаських гір, оповитого привабливою силою мускусу.

Якщо ви шукаєте парфум, який підкреслить вашу респектабельність і надійність, і ніби посилить ваші найкращі людські якості, ідея купити Armand Basi L' Eau pour Homme Woody Musk в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!