0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chloe Nomade Eau de Parfum Naturelle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chloe Nomade Eau De Parfum Naturelle Парфумована вода
360 грн
487 грн
Акція
-26%
Chloe Nomade Eau De Parfum Naturelle Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Chloe Nomade Eau de Parfum Naturelle – найкращий антидепресант цього літа!

 



Вирушаючи в літні мандрівки – реальні чи поки що лише в мріях – не забудьте прихопити з собою на щастя цю маленьку стилізовану підкову – вона принесе вам не лише удачу, а й відчуття легкості, свободи: це справжній подарунок долі! Знаменитий модний дім Chloe знову порадував шанувальниць чудовою парфумованою водою Nomade, випустивши її в яскравій літній варіації Eau de Parfum Naturelle. Назва парфуму розповість про себе сама: «Кочівниця», «Мандрівниця», - їй не сидиться на місці, вона колекціонує враження, погляди, солодкі компліменти та сяючі посмішки!

Не дивно, що її щедро обдаровує фортуна та шанувальники, адже чи можна встояти перед барвистим калейдоскопом солодких та фруктових, ванільних та деревних, квіткових та пудрових, теплих пряних та бальзамічних відтінків її аромату?

Вибирайте цей східно-квітковий парфум в якості літнього талісману – і не помилитеся!



Трохи історії

 

Бренд Хлої – один із найбільш стильних і витончених парфумерних брендів у Європі. Це – квінтесенція істинно французького підходу, романтичного та витонченого, з тонким смаком та безперечною елегантністю.

З моменту виходу першого твору цього бренду в 1975 році він подарував світу вже чимало колекцій, серед яких і одна з найбільш інтригуючих і хвилюючих – Nomade. Однойменний флагманський парфум вперше був презентований в 2018 році, щорічно оновлюючись цікавими фланкерами, а в 2022 вийшла зовсім не схожа на всю іншу лінійку новинка - солодко-ванільна, приваблива Naturelle - втілення природної спокуси, тієї особливої чарівності.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів у вигляді підкови, декорованої витим шкіряним шнурком і витонченим гравіюванням по контуру фіалу. Стильна річ, що запам'ятовується - ну як не додати її в свою літню колекцію?

Автором композиції стала парфумер Caroline Dumur. Це молодий, але перспективний майстер – Каролін вже встигла попрацювати з такими авторитетними марками, як Christian Louboutin, Comme des Garcons, Jimmy Choo, La Perla, Lolita Lempicka, Paco Rabanne та Yves Rocher.

Новинка від Хлої вже надійшла у світовий продаж, і, звичайно, доступна в Україні: купити Chloe Nomade Eau de Parfum Naturelle ви можете в інтернет-магазині La Grande, де яскраві прем'єри – завжди в пріоритеті!

 

Пляжний, літній, щасливий!


Цей флорієнтальний парфум зустрічає вас солодкою спокусою стиглих фініків та соковитих солодких слив бурштиново-жовтого сорту Мірабель.

Жіночність і романтика розквітають білими квітами в «серці» композиції, де п'янко й солодко пахне дует медового єгипетського жасмину та повітряних, кришталевих білих фрезій – символу ніжності та витонченості.

Завершується враження найніжнішими чарами ванілі - м'якою хмаринкою, що опускається на елегантну деревну базу з вершкового сандала і шляхетного дубового моху.

Парфум стане чудовим вибором на весь теплий сезон, прикрасивши кожен ваш день: варто купити Chloe Nomade Eau de Parfum Naturelle в інтернет-магазині La Grande – і щастя не відвернеться від вас!