0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Ck Everyone Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein CK Everyone Eau de Parfum Парфумована вода
67 грн
Новинка
Calvin Klein CK Everyone Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
1 244 грн
Новинка

Calvin Klein CK Everyone Eau de Parfum



 

Один з наймінімалістичніших і новаторських модних будинків світу - Calvin Klein – представляє свою чудову літню новинку у фірмовому стилі унісекс - CK Everyone Eau de Parfum. Повністю підтверджуючи свою назву, парфум задовольнить абсолютно всіх: важко уявити людину, якій у теплий сезон не підійшов би іскристий аромат зелені та цитрусів, - яскравий фужерний парфум з деревними та землистими, свіжими та пряними, озоновими та трохи солодкими напівтонами.

Незважаючи на багатогранність палітри звучання, формула парфуму проста, але ця лаконічність дуже елегантна і тому універсальна: аромат гарного настрою чудово доповнить чоловічі та жіночі образи як в офісі, так і на прогулянці, як на побаченні, так і в подорожі. Просто знахідка для тих, хто хоче формат «все в одному» і дотримується концепції екологічності у своєму житті.



Історія аромату

 

В останні десятиліття бренд Кельвін Кляйн справді є флагманом веганської філософії в індустрії краси.

Флакони CK виготовляються з натуральних, перероблюваних матеріалів: рециклінг дарує друге життя всій продукції цієї марки, і при цьому дозволяє ставитись до ресурсів нашої планети особливо дбайливо. Що стосується новинки, то 30% упаковки Everyone та 10% скла флакона – це саме рециклізована сировина.

Парфумерія CK Everyone майже на 80% складається з природних, а не синтетичних компонентів, і до того ж створюється на основі абсолютної гендерної рівності, що дозволяє вільно виявляти будь-які свої якості. Ось чому мінімалістичні флакони цього модного бренду так цінує сучасне покоління людей, які живуть усвідомлено.

Все сказане стосується і новинки 2022 року Everyone – це фланкер однойменного видання, який вийшов тепер у більш виразній і насиченій варіації парфумованої води 2019 року.

Купити Calvin Klein CK Everyone Eau de Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де всі новітні видання презентуються серед перших.

 

Малюй свій образ на чистому аркуші!


Універсальність і простота композиції дозволяє аромату абсолютно індивідуально звучати на кожному своєму власнику, при цьому підкреслюючи найяскравіші його чи її риси.

Для початку аромат дарує чудовий настрій, наповнюючи вас сонячною енергетикою апельсинів.

Потім парфумована вода має тонізуючу дію - це вступає магія запашного чорного чаю.

Як базу парфумер Альберто Моріллас вибрав багатогранний і багатоплановий ветивер, що переливається деревними та димними, солодкуватими та землистими відтінками.

Якщо ви шукаєте подарунок, який гарантовано порадує будь-якого чоловіка чи жінку – рекомендуємо купити Calvin Klein CK Everyone Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande – він нікого не розчарує!