0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum Electrique

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum Electrique Парфумована вода
2 466 грн
2 901 грн
Акція
-15%
Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum Electrique Парфумована вода (тестер)
100ml
2 979 грн
3 464 грн
Акція
-14%

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum Electrique



 

Який ефектний цей новий аромат з інтригуючої та харизматичної колекції американського бренду Carolina Herrera! Погані хлопці знову у тренді – куди цікавіше бути вільним у своїх проявах, незалежним від суспільних стереотипів та догм! Немов розряд блискавки, запах Bad Boy Cobalt Parfum Electrique електризує свідомість, загострює сприйняття, освіжає уяву та розкриває вас, звільняючи природні інстинкти.

Парфум підкорює серця зухвалим, і в той же час елегантним поєднанням деревних та фужерних, землистих та фруктових, солодких та свіжо-пряних, лавандових та трав'яних акордів. Відмінний вибір для особливих приводів та «повсякденного гламуру» з весни до самої осені!



Історія аромату

 

Бренд, який створив у 2016 році легенду сучасної жіночої парфумерії – «Хорошу дівчинку» у флаконі у вигляді черевичка на шпильці, не міг не подарувати цій красуні гідну пару!

Як відомо, гарні дівчатка люблять хуліганів – саме це твердження лягло в основу альтернативної колекції Кароліни Еррери: у пару до східно-квіткової Good Girl у 2019 році вийшов темпераментний парфюм Bad Boy. Автором обох версій була Лоїс Тернер, чоловіче видання вона розробляла у творчому тандемі з Квертіном Бішем. Твір настільки міцно завоював симпатії публіки, що лінійка швидко доповнилася новими фланкерами: щорічно презентувалися нові варіації, і 2022 року вийшла яскрава «електрична» новинка, що символізує енергетику кобальтового кольору мужності та глибини характеру.

Автором цього видання стала парфумер Домітіль Мішалон-Бертьє – талановита жінка, яка подарувала світу такі бестселери, як Amouage Crimson Rocks, Jeanne Lanvin Couture, Noa Perle Cacharel, O'Azur Lancome, Midnight in Paris Van Cleef & Arpels.

Колекція об'єднана ефектним дизайном флаконів у вигляді блискавки на металевій підставці – чудова ідея для подарунка чоловікові, чия особистість експресивна та не схожа на інших.

В Україні новинка вже доступна: купити Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum Electrique зараз реально в інтернет-магазині La Grande.

 

Не бійтеся бути собою!


Новий герой – поганий хлопчик, який поєднав у собі риси аристократизму та авантюрності характеру.

Це проявляється вже з перших миттєвостей, коли вступають ноти пряного рожевого перцю у поєднанні з шляхетною прохолодною лавандою.

Їм вторить ефектне поєднання у «серці» твору, де ментоловий нюанс герані інтригуюче мікшований зі стиглою солодкою сливою.

Змінює це поєднання яскравий фінал, для якого був обраний найдорожчий у світі інгредієнт – безцінний чорний трюфель з його землистим, повним чоловічого шарму звучанням, прикрашеним акцентами деревно-димного ветивера, смолистого кедра та елегантного дуба.

Рекомендуємо вам купити Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum Electrique в магазині La Grande всього за пару кліків, якщо ви хочете зробити подарунок чоловікові, абсолютно несхожому на банальних оточуючих - тому, хто завжди йде своєю дорогою!