0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Burberry Hero Burberry

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Burberry Hero Burberry Туалетна вода
85 грн
Акція
Burberry Hero Burberry Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка
Burberry Hero Burberry Набір (туалетна вода 50 мл + гель для душу 75 мл х 2шт.)
Немає у наявності
Burberry Hero Burberry Набір (туалетна вода 50 мл + гель для душу 75 мл)
Немає у наявності

Burberry Hero – сучасний символ мужності

 



Британський модний дім Burberry пропонує новий образ героя, що балансує на межі первісних інстинктів та сили волі, чуттєвості та мужності. Перевірити себе, вступити в змагання з природою та виграти його, глибше зрозумівши суть речей і знайшовши розуміння всього, що відбувається з нами на цій планеті – ось концепція гучної прем'єри 2021 року – чудового деревно-пряного парфуму Hero Burberry. Він дарує вам шанс торкнутися себе справжнього і розвінчати традиційні стереотипи про те, яким має бути сучасний герой. Насправді тут немає жодних правил і рамок – він повинен бути саме таким, як ви! Надихніться поєднанням деревних та свіжо-пряних, цитрусових і фужерних акордів, і явіть світові свою справжню сутність – сильну, сміливу, повну енергії та бажання відкривати для себе світ у всій його багатогранності!



Історія аромату

 

Ця композиція про те, наскільки важливо правильно зрозуміти роль людини в природі і стати справжнім сучасним героєм, не підкоряючи, а розуміючи, вивчаючи, глибоко її відчуваючи. Автором цієї ідеї став Riccardo Tisci (Рікардо Тиші), креативний директор бренду Барберрі, якому імпонувала думка гармонійного співіснування людини і природи, прийняття її, дбайливе ставлення до багатств і ресурсів світу – без насильства та необдуманого використання, без руйнування та підпорядкування – а лише спираючись на взаємодію та взаємопроникнення.

У рекламній кампанії знявся Адам Драйвер, який зіграв у «Зоряних війнах» та номінований на Оскар за найкращу чоловічу роль у картині «Шлюбна історія». Проект знімали режисер Джонанат Глейзер та фотограф Маріо Сорренті. Талановитий Головний Герой та геніальні майстри зйомки зробили результат передбачувано успішним – інакше й не могло бути! В якості сюжету були обрані взаємини людини і коня на тлі мальовничого ландшафту, пізнання і визнання сили один одного, відкриття можливостей, насолода розумінням.

Купити Burberry Hero Burberry в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього шановного британського бренду з багаторічною історією – символом англійської моди та стилю.

 

Відкрий свою мужність!


Першим акцентом, який ви відчуваєте, буде деревно-терпкий, ароматний і аристократичний бергамот – середземноморський цитрус, що не має солодощі, зате переповнений світлою енергетикою.

Темперамент героя в «серцевому» акорді підкреслено нотою пряного, гарячого чорного перцю та експресивним акцентом напоєного сонцем ялівцю.

Деревна тема продовжена і у фіналі, де зібрано шляхетний букет із трьох різних сортів кедра – атласського, гімалайського та вірджинського.

Вам, безумовно, варто купити Burberry Hero Burberry в інтернет-магазині La Grande, якщо вам важливі якість, репутація і особливий британський стиль у всьому.