0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chanel №1 de Chanel L'Eau Rouge

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chanel №1 de Chanel L'Eau Rouge Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Chanel №1 de Chanel L'Eau Rouge Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Chanel №1 de Chanel L'Eau Rouge – чари червоних камелій

 

Легендарний будинок Chanel представляє новий квітково-фруктовий бестселер №1 de Chanel L' Eau _ Rouge , своїм яскравим дизайном і пишнотою аромату, що втілює магію жіночності у весняно-літньому сезоні 2022! Парфум, немов червоний самоцвіт, переливається сяючими відтінками троянд, ірисів та білих квітів, мускусу та пудри, фруктів та цитрусів, свіжості та солодощі.

Парфумована вода зачарує присутніх чарівним шлейфом і, безумовно, імпонуватиме вам своїм французьким шармом та гідною знаменитого бренду стійкістю. Запах м'який, ласкавий шкіру, скоріше інтимний - це особливий дар для тих, хто допущений в ближнє коло і здатний вловити це тонке пахощі, яке ніби від природи притаманне вашому тілу.

Композиція буде чудовим вибором для будь-якого випадку протягом усього теплого сезону, стане вашим флаконом №1 – незамінним секретом привабливості та успіху!

Історія аромату

 

Червона камелія – квітка особлива. Він символізує собою життєву енергію та здатність виживати у будь-якій ситуації, нескінченну молодість та життєстійкість. Ця рослина відома вмінням зберігати красу за будь-яких обставин, незважаючи на несприятливі умови – цим скористалися фахівці лабораторій будинку Шанель, створивши на основі червоних камелій не тільки чудову парфумовану воду, а й серію б'юті-продуктів для догляду за собою для підтримки своєї краси та насичення шкіри. максимумом природної енергії.

Над ароматом чаклував сам пан Польж – Olivier Polge є провідним парфумером цього бренду, який став символом парфумерії Франції. Він створив для колекції цього будинку 25 дивовижних творів, включаючи легендарні "Коко Мадемуазель", "Габріель", нові версії класичних "№5" та "Шанс". Також він відомий як автор таких бестселерів, як La Vie Est Belle Lancome та Jimmy Choo «Джиммі Чу».

Чудовий і дизайн флаконів новинки - червоний фіал з чорною кришкою чудово передає концепцію твору!

Придбати Chanel №1 de Chanel L' Eau Rouge в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, який завжди представляє всі топові видання одразу після прем'єри!

 

Номер 1 у будь-якій ситуації!

Композиція з перших секунд захоплює вас магією кольору - червоні ягоди в поєднанні з іскристими цитрусами дарують приголомшливий заряд свіжості і позитивної енергетики.

Яскравий старт змінюється ніжною і хвилюючою мелодією «серця», де червона троянда переплітається своїм оксамитовим звучанням з романтикою жасмину, що хвилює, і ніжністю білосніжних пелюстків флердоранжа – квітів апельсинового дерева.

Як фінальний акорд Олів'є Польж використав чудовий пудровий ірис – благородний і жіночний, вишуканість якого чудово доповнена привабливою сексуальністю мускусу.

Шукаєте карколомний подарунок жінці, яка стає номером Першим скрізь, де б не з'явилася? Вам, безумовно, варто купити Chanel №1 в інтернет-магазині La Grande, це саме той аромат, що ви так довго шукали !