0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Si Passione Eclat de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Si Passione Eclat De Parfum Парфумована вода
96 грн
Новинка
Armani Si Passione Eclat De Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
3 703 грн
Новинка

Armani Si Passione Eclat De Parfum – скажи «так» своїм емоціям !



 

Сяюча, пристрасна, яскрава, незрівнянна – всіх цих епітетів замало, щоб описати ефектну новинку літнього сезону 2022 року від модного будинку Armani: культовий бестселер Si отримав продовження у вигляді блискучого фланкера Passione Eclat De Parfum. Розкрити жіночність у всьому її тріумфальному різноманітті вам допоможуть ноти троянд і фруктів, мускусу і цитрусів, пудри, прянощів і ванілі.

Парфумована вода стане чудовою ідеєю для подарунка, яким ви хочете сказати так багато! Сподіваєтеся почути у відповідь «Так»? Просто подаруйте флакон, який сам підкаже потрібне заповітне слово.

Парфум буде найкращим супутником сезону весна-літо – ніжним та пристрасним. Він прикрасить жінку, немов сяючий рубін, символізуючи темперамент та підкреслюючи харизматичність.



Історія аромату

 

Вперше парфум із багатообіцяючою та інтригуючою назвою, що в перекладі означає «Так», було презентовано публіці у 2013 році. Він миттєво увійшов у топи продаж завдяки неймовірно жіночному дизайну в нюдових тонах і правильному маркетингу - одне лише ім'я аромату змушує вас побажати володіти ним!

Колекція швидко поповнювалася, і зараз у лінійці Si вже 25 видань. Версія Passione вийшла у 2017 році і стала найуспішнішою варіацією цього шедевра нашого часу – Eclat («Сяйво») стало сьомим виданням «Пристрасті» від Армані.

Над новинкою працювала талановита та яскрава Жулі Массе (Julie Masse) – творця решти плеяди Si. Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – яскравий червоний флакон, що нагадує лак для нігтів своєю витонченою кришкою, просто притягує до себе! Його так і хочеться взяти в руки, а вдихнувши аромат, ви не зможете відмовитися включити його в свою колекцію!

Придбати Armani Si Passione Eclat De Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де новинки провідних б'юті-брендів світу завжди з'являються серед перших!

 

Сяйво пристрасті


Парфумована вода огортає вас принадним фруктовим вступним акордом, в якому ледь терпка кисло-солодка чорна смородина ефектно переплітається з деревно-цитрусовими тонами щляхетного калабрійського бергамота.

Розкіш червоного кольору майстерно передано дуетом троянд – червоних травневих, що втілюють ніжну красу юності, та оксамитових дамаських – темно-червоних, що символізують собою розквіт жіночої краси.

У фіналі чуттєвим маревом розлитий незрівнянний білий мускус – одночасно спокусливий та витончено-невинний. Враження посилює божественна й чарівна мадагаскарська ваніль, що збирає безліч компліментів.

Такий парфум – чудовий подарунок для дівчини, що випромінює пристрасть, сексуальну енергетику, є чуттєвою та яскравою. Вам, безумовно, варто купити Armani Si Passione Eclat De Parfum в інтернет-магазині La Grande, якщо ви захоплюєтеся сміливою жіночністю і хочете підкреслити цю прекрасну рису.