0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green Парфумована вода
2 332 грн
2 744 грн
Акція
-15%
Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green – кава та зелений мандарин!



 

Таке незвичне, зухвале та дуже стильне поєднання парфумерних інгредієнтів від культового модного будинку Yves Saint Laurent лягло в основу фланкера одного з головних шедеврів цього бренду – знаменитий Black Opium тепер постав у версії Illicit Green. Всі шанувальники першого видання пам'ятають, яке гурманське захоплення викликало «Чорний Опіум», захоплюючи кавово-ванільною спокусою базових нот. Новинка зберегла свою головну гідність, але тепер звучить не як кава з вершковим лікером у затишному кафе зимовим вечором, а ніби чашечка міцного напою, що бадьорить рано вранці на терасі, доповнена соковитим і тонізуючим зеленим мандарином. Яскраво, смачно, харизматично – за твердженням шанувальників бренду, ця варіація – один із найвдаліших фланкерів старої улюбленої класики, тож не пропустіть прем'єру!



Історія аромату

 

Творець бренду, один із найталановитіших у світі моди кутюр'є – Ів Сен Лоран – подарував світу свій запаморочливий «Опіум» у 1977 році – і він одразу став справжнім шедевром. Це по праву один із тих парфумів, які назавжди стали частиною світової ольфакторної скарбниці.

Нове тисячоліття принесло й нове прочитання класики – і у 2014 році світ отримав «Black Opium» - твір, який дав початок сучасній колекції цього чарівного спрямування. «Сяючий Зелений» фланкер із цієї лінійки був представлений до весняно-літнього сезону 2022 року. Непростий час вимагає величезного запасу енергії – і тонізуючий, експресивний парфум буде винятково гарний саме зараз!

Авторами композиції стали Наталі Лорсон та Марго Лекарпентьє, які продемонстрували вдале поєднання колосального досвіду парфумера Наталі та свіжого погляду барменки з Парижа, майстра виготовлення ультрамодних коктейлів Марго.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – звичний нам дизайн цього разу відрізняється яскравою зеленню центральної, скляної частини корпусу: зовнішній вигляд чудово ілюструє суть вмісту!

Купити Black Opium Illicit Green в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція легендарного французького бренду Yves Saint Laurent, що існує з 1964 року.



Сплеск адреналіну!


Квітково-фруктовий, солодкий парфум підкорить ваше серце штрихами білих квітів, прянощів, фруктів, зелені, цитрусів, м'якого дерева.

Свіжий подих парфуму торкається вашої шкіри нотами прелюдії – домінуючий зелений мандарин гармонійно доповнений соковитим акцентом стиглої груші та колоритним нюансом інжирного листя.

Вступний акорд змінюється «серцем» – тут солодкі плоди інжиру чудово обрамлені білими квітами жасмину та флердоранжу – квітів апельсинових дерев.

Завершує враження улюблена багатьма база «Чорного Опіуму», дивовижне поєднання кави та ванілі із чуттєвим штрихом пачулів.

Парфумована вода ідеальна в холодний сезон, вона однаково ефектна на денних урочистостях та ввечері – на побаченнях та вечірках. Любите інтригувати та бути обсипаною компліментами? Вам варто купити Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green в інтернет-магазині La Grande!