0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

72 грн
Акція
Givenchy Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche Туалетна вода (тестер)
80ml
2 432 грн
2 861 грн
Акція
-15%

Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche - сяйво жіночності в стилі Givenchy !

 



Нове видання чудової колекції Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche підкорить ваше серце квітково-фруктовими переливами та весняним настроєм – романтичним, мрійливим, який налаштовує на флірт. Парфум огорне вас своїми рожевими та ірисовими, цитрусовими та пудровими, мускусними та деревними, солодкими та землістими хвилями, закрутить у вальсі квітів створюючи чудовий настрій для побачень, прогулянок, для найзабутніших моментів вашого життя!

Туалетна вода у варіації Fraiche адресована молодим дівчатам та романтичним жінкам, вона підійде для денних весняно-літніх casual-образів, гарна абсолютно для будь-якої ситуації – чарівний квітковий флер прикрасить вас завжди і скрізь. Шлейф парфуму дуже приємний, але коректний, він не завадить оточуючим, але приноситиме задоволення своїй володарці. Стійкість композиції дозволить вам бути впевненою у своїй чарівності, а якщо захочеться оновити чи посилити ефект – просто покладіть флакон у свою сумочку!



Історія аромату

 

Нове тисячоліття почалося для аристократичного бренду Живанші з блискучої прем'єри: до п'ятдесятиріччя з моменту заснування він представив яскравий, незрівнянно жіночний парфум Very Irresistible, прем'єра якого відбулася 2003 року. Тема «Жінка в стилі Givenchy» набула блискучого розвитку не лише у флагманській лінійці: у 2020 році бренд представив нову колекцію, яка має всі шанси стати одним із найяскравіших сучасних бестселерів. Парфумована вода Irresistible Givenchy, над якою працювали Фанні Баль, Домінік Ропійон та Енн Фліпо, миттєво отримала визнання публіки і відразу два продовження – у 2021 році були презентовані туалетна вода та її легка, свіжа версія Fraiche, а в 2022 вийшла остання новинка лінійки «Ирресистібл» - Parfum Solide. Назва твору недарма перекладається як «Неперевершений» - ця парфумерія створена саме для того, щоб справляти незабутнє враження на оточуючих та підвищувати власну самооцінку – адже ви цього гідні!

Купити Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція елітарного французького бренду Givenchy, авторитет якого у світі моди беззастережний.

 

Випромінюй красу і будь чарівна!


Свіжість і чудовий настрій прийдуть до вас з перших секунд, щойно ви вдихнете соковиті нотки наповнених сонцем апельсинів, обсипаних пряними іскорками рожевого перцю.

Найніжніше квіткове «серце» парфуму захопить вас оксамитом медових турецьких троянд і елегантністю пудрової ірисів.

Завершується враження емоційною магією мускусу на вишуканій кедровій основі.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: нова лінійка зберегла ніжний рожевий колір, але набула квадратних форм з ромбічним огранюванням – це справжній твір сучасного дизайнерського мистецтва!

Якщо ви любите сучасні французькі парфумерні новинки, вам, безперечно, варто купити Givenchy Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche в інтернет-магазині La Grande та насолодитися компліментами, які ви неодмінно отримаєте за свій вдалий вибір!